Изтичане на течност

Модератори: fotografa, Bulgaricus

Заключена
Съни
Мнения: 1
Регистриран на: Пет Авг 18, 2006 11:11 pm

Изтичане на течност

Мнение от Съни » Нед Сеп 03, 2006 5:46 pm

В разстояние на година за трети път вече ми се случва през нощта, по време на сън, от мен да изтича голямо количество прозрачна течност без цвят и миризма, чиста като сълза. Нощницата е мокра като от напикаване. В момента съм в критическа възраст, имам миома. Специалистът, при когото ходих, не може да ми даде обяснение. Дали това е хормонално или става въпрос за онкологично заболяване, тъй като от време на време имам болки и подуване на корема. Моля Ви отговорете ми , много съм притеснена!

fotografa
Мнения: 1338
Регистриран на: Чет Мар 23, 2006 7:36 pm

Мнение от fotografa » Пон Сеп 11, 2006 9:30 pm

Съни, съжалявам, но не мога да дам никакво мнение по този въпрос. В такива случаи правя обстоен преглед, да да си изградя някакво становище.

Д-р Стамболова

Re: Изтичане на течност

Мнение от Д-р Стамболова » Пет Окт 13, 2006 8:52 am

Съни написа:В разстояние на година за трети път вече ми се случва през нощта, по време на сън, от мен да изтича голямо количество прозрачна течност без цвят и миризма, чиста като сълза. Нощницата е мокра като от напикаване. В момента съм в критическа възраст, имам миома. Специалистът, при когото ходих, не може да ми даде обяснение. Дали това е хормонално или става въпрос за онкологично заболяване, тъй като от време на време имам болки и подуване на корема. Моля Ви отговорете ми , много съм притеснена!
Не писахте на какъв специалист сте били. За уточняване на такива оплаквания се прави ехография на коремни органи, изследване на ПКК, РУЕ, диф. броене, биохимия. Ако нищо не се установи от интерниста се прави консултация с гинеколог или уролог, или друг специалист според резултатите. Може да се наложи и рентгенография. УВИ! Но дали ще Ви намерят толкова лимит за изследвания и кансултации!

Заключена