БУЛМЕДИКА – БУЛДЕНТАЛ – ОРТОПЕДИЯ & РЕХА ЕКСПО 8-11 май 2007

Предстоящи и минали симпозиуми, конференции, научни срещи и събития

Модератор: fotografa

Отговори
ptomoff
Site Admin
Мнения: 750
Регистриран на: Сря Мар 22, 2006 9:45 pm

БУЛМЕДИКА – БУЛДЕНТАЛ – ОРТОПЕДИЯ & РЕХА ЕКСПО 8-11 май 2007

Мнение от ptomoff » Пон Май 07, 2007 10:18 am

От 8 до 11 май 2007 г. в Интер Експо и Конгресен Център – София, ще се проведе 41-то издание на международната специализирана изложба БУЛМЕДИКА – БУЛДЕНТАЛ – ОРТОПЕДИЯ & РЕХА ЕКСПО.

Години наред най-голямата медицинска изложба в Югоизточна Европа се провежда под патронажа на Министерството на здравеопазването и с подкрепата на Българския лекарски съюз, Националната здравноосигурителна каса и Българския зъболекарски съюз.


Тази година в залите на Интер Експо и Конгресен Център – София, над 1000 фирми изложители и подизложители от 45 страни ще представят последните постижения в областта на медицината и стоматологията, ортопедията и рехабилитацията, фармацевтични и офталмологични продукти, модерна специализирана техника, лабораторно оборудване, софтуер за медицинските практики и др. Световноизвестни фирми от Германия, Италия, САЩ, Швейцария, Великобритания, Франция, Испания, Китай, Австрия, Холандия, Швеция, Белгия, Лихтенщайн, Словения, Словакия, Унгария, Полша и много други държави са сред традиционните участници на авторитетното изложение. Директно участие имат и редица нови компании от Китай, Германия, Словакия, Русия, Румъния, Турция, Гърция, Сърбия и др. С колективен щанд се представя Асоциацията на търговско-промишлените палати на балканските страни.

БУЛМЕДИКА – БУЛДЕНТАЛ ще бъде изключително полезна за широк кръг лекари, стоматолози, фармацевти, рехабилитатори, мениджъри на здравни заведения, производители и дистрибутори на медицинска техника и лекарства в желанието им да обогатят своя опит и разширят деловите контакти с потенциални чуждестранни партньори. Съпътстващата програма на изложбата включва провеждането на международен конгрес на тема “Съвременни концепции в денталната медицина”, Кооперационна борса между български и германски фирми в областта на медицината, семинари, работни срещи и презентации на фирми изложители.
Всичко това ще рефлектира благоприятно върху успешния ход на здравната реформа в нашата страна.

Изложението е отворено за посетители от 8 до 10 май – от 10.00 до 18.00 часа, на 11 май – от 10.00 до 16.00 часа.

Отговори