Физическа изтощеност, нервни болки в крака,кръста,сърцебиене

Модератори: fotografa, Bulgaricus

Заключена
Уморен

Физическа изтощеност, нервни болки в крака,кръста,сърцебиене

Мнение от Уморен »

Имам болест със сложни признаци. Най-общо казано имам изключително лесна физическа изтощеност, нервни болки в крака, кръста, сърцебиене, трептене най-вече на лявата ръка, студени крайници, чувство на студено в лявото бедро, отпадналост, отслабване, набръчкване на кожата и загуба на еластичността й. 10-15 минути вървене е достатъчно за да се почувствам като че ли съм играл футбол с часове. След това започват болките в крака, кръста. Сърцебиенето почти не затихва, а го усещам почти през цялото време, но при раздвижвания се засилва още повече. Кожата ми изтъня и в ходилото ми мога да видя различните кръвоносни съдове. Всяко докосване по кожата ми причинява лека болка.
След налегналата умора чувставам остра нужда от сън. Иначе сънят ми е нормален. Ходих при различни специалисти, които ме посътваха да направя изследвания, но така или иначе не можах да рзбера за същността на заболявянето. Не знам вече какво да правя и къде да ходя. Бихте ли ме посъветвали за добри лекари или специалисти.
Благодаря ви за съдействието.!
fotografa
Мнения: 1328
Регистриран на: Чет Мар 23, 2006 7:36 pm

Мнение от fotografa »

Какво казаха по този въпрос лекарите и ходи ли при джипито? Така описано изглежда озадачаващо.
гост

Има надежда

Мнение от гост »

Здравейте!
Аз също имах здравословен проблем. Анемия, постоянна умора, лош сън. Това са само част от нещата, които правеха живота ми непоносимо труден, а така и не разбрах на какво се дължи всичко това(въпреки изследванията, които правех и лекарствата, които ми изписваха)
Сега съм нов човек. Благодарение на това, че използвах хранителни добавки. Те решиха бързо моите проблеми и сега се чувствам здрава и жизнена. Пробвайте, няма да съжалявате. Те правят изумителни неща с организма, тъй като са предназначени за изхранване на самата клетка.
Ако искате да опитате и Вие, моля напишете ми писмо на e-mail: редактирано, най-малкото, което мога да ви предложа е безплатна консултация с лекар.

Рекламата, мой човек е с пари, така че не се опитвай да продаваш безплатно през форумите.

Админ
fotografa
Мнения: 1328
Регистриран на: Чет Мар 23, 2006 7:36 pm

Мнение от fotografa »

Абе не знам какво тук ми рекламират хранителни добавки вместо здравословна храна и здравословен начин на живот. Добавките са необходими, когато храната е дефектна.
Заключена