Въпрос

Ние питаме, НЗОК отговаря
Отговори
Аватар
cheer_up
Мнения: 1
Регистриран на: Чет Мар 04, 2010 6:14 pm

Въпрос

Мнение от cheer_up » Чет Мар 04, 2010 6:25 pm

Добър ден на всички и от мен :) Извинявам се ако темата не е на мястото си, но преди мъничко се регистрирах и все още не съм запозната с форумчето.

Виждам, че тук има доста компетенти хора, затова бих искала да попитам нещо (не обвинявам никого, просто информативно искам да знам)

Моята лична лекарка, преди да имах навършени 18г. (навърших ги преди почти година) ми взимаше винаги пари за преглед, това редно ли е? (Защото на съучениците ми личните не им взимаха)
Другото, което е... миналата година на моя набор им правиха няколко ваксини, на мен нито една. Майка ми отиде и говори с нея, тя каза че си била знаела работата, да не се бъркаме. Което не мисля, че е въобще редно. А в личния ми картон пише, че всички ваксини са ми направени.
И последното, което искам да попитам редно ли е сега, когато вече имам годините да си плащам всичко (преди 2 седмици и оставих здравната си книжка за заверка и до ден днешен не мога да я намеря да си я взема, по думите на майка ми сигурно чакала да и платя. Уви, никога не мога да я намеря на работното й място, винаги я търся вкъщи...ситуацията е доста объркана).
Благодаря на всички за разбирането и за нервите да четете и моите проблеми, понеже предполагам вие си имате достатъчно свои.
Ще бъда много благодарна ако някой ми отговори.
Лек ден!

Отговори