Постоянна мн силна болка преди по време на и след уриниране

Модератори: fotografa, Bulgaricus

Заключена
nimfata
Мнения: 1
Регистриран на: Нед Юни 28, 2009 9:31 am

Постоянна мн силна болка преди по време на и след уриниране

Мнение от nimfata » Нед Юни 28, 2009 9:45 am

Здравейте!
Жена съм и проблемът ми започна тази сутрин. Събудих се от изключителна нужда да отида до тоалетната, при което имах стягане в стомаха и парене отдолу. Реших, че е защото много ми се е ходело, но след като отидох и легнах пак болката беше толкова силна, че неможах да заспя. Такава е и сега, 2 часа по-късно. Изпитвам постоянна нужда да ходя до тоалетната, а като отида има само по 1-2 капки урина, а накрая, на салфетката има и кръв, по 1-2 капки, но ми се случи да има и малко съсирена кръв.
Секс съм правила последно преди 1 седмица, като от 3 години съм с 1 мъж и сме нямали проблеми с полови заболявания, но не сме се и преглеждали. Цикълът трябва да ми дойде на 3-ти и е точен по принцип.
Моля, дайте ми съвет как да постъпя, днес е неделя, аз не съм в родния си град, да ида ли още днес до Бърза помощ на преглед и изследвания или да изчакам 1-2 дни?
И ако може да ми дадете съвет какво да правя, за да намалее болката, паренето и нуждата ходя по малка нужда, пред 2-3 мин съм до тоалетната...

rose_from_stars

здрасти

Мнение от rose_from_stars » Съб Юли 04, 2009 9:15 pm

Здравей, малко късно се включвам явно, но все пак да знаеш за друг път - най-вероятно е цистит, но може и да не е, за което е необходимо да отидеш на преглед. Но винаги си имай вкъщи роватинекс, спазмалгон, аналгин и парацетамол. Лично аз, когато се получи така взимам, по 2 роватинекса, в зависимост от болката 2 спазмалгона, 1 аналгин и 1 парацетамол. След около половин час болката отминава, така че да можеш да поспиш и да отидеш на преглед най-скоро. Ако не можеш да отидеш на преглед през следващите няколко дни взимаш по 2 роватинекса 3пъти на ден, по 1 спазмалгон 3пъти на ден, и 1 парацетамол 2пъти на ден. И при първа възможност отиваш на лекар.

Заключена