Проблеми при уриниране, мъж, 26 години

Модератори: fotografa, Bulgaricus

Заключена
Милинка
Мнения: 1
Регистриран на: Чет Апр 09, 2009 4:59 pm
Местоположение: Франция

Проблеми при уриниране, мъж, 26 години

Мнение от Милинка » Чет Апр 09, 2009 5:20 pm

Здравейте,

става въпрос за моя приятел, на 26 години е, от няколко месеца му се случва на моменти често уриниране, понякога и на 10-на минути, без да е поемал голямо количество течности. Друг проблем е, че не успява да издържа и трябва веднага да уринира, т.е. няма постепенно усещане и ескалиране. Случва му се да се сдържи за известно време и тогава получава болки, а веднъж и кръв в урината след това. Зная, че е време за посещение при лекар, но моля Ви, ако някой може поне да си изкаже професионалното мнение ще ни е от полза.
Не зная дали има връзка, но той има холестерол, генетично закодиран по наследство, от няколко месеца си спря лекарствата. Отделно от това и консумира, според мен, прекалено захарни изделия.

Много Ви благодаря предварително за отговора!

Аватар
Bulgaricus
Мнения: 2424
Регистриран на: Пон Ное 05, 2007 4:16 pm
Местоположение: Германия

Мнение от Bulgaricus » Съб Апр 11, 2009 4:24 am

Здравейте,

няма нужда да казвам, че не е трябвало да спира лекарствата.

Има няколко възможни диагнози: инфекция, карцином и диабет. Няма как да се предположи, без преглед при уролог. Ако диагнозата е лоша и той си чака, то е обречен. Да отива на уролог и ако е инфекция ще пие един антибиотик и ще се оправи.


Поздрави,
Bulgaricus е студент по медицина и служител в помощна организация на немската Бърза помощ в Германия. Общите условия на отговорите му са посочени под: http://bggp.net/viewtopic.2900.html

Заключена