Изложение Булмедика/Булдентал от 9 до 12 май 2006 година

Предстоящи и минали симпозиуми, конференции, научни срещи и събития

Модератор: fotografa

Заключена
ptomoff
Site Admin
Мнения: 750
Регистриран на: Сря Мар 22, 2006 9:45 pm

Изложение Булмедика/Булдентал от 9 до 12 май 2006 година

Мнение от ptomoff » Вто Май 02, 2006 9:52 am

Международната специализирана изложба БУЛМЕДИКА * БУЛДЕНТАЛ ще празнува от 9 до 12 май 2006 г. в Интер Експо и Конгресен Център, София своя 40-годишен юбилей. По традиция изложението се организира под патронажа на Министерството на здравеопазването и с подкрепата на Българския лекарски съюз, Националната здравноосигурителна каса и Съюза на стоматолозите в България.

Качественото медицинско обслужване в страната е нeмислимо без модерна и ефективна медицинска апаратура, висококачествени лекарствени средства и консумативи.Тези изисквания бяха поставени и с въвеждането на съвременни практики у нас в сферата на здравеопазването. Предлагането на специализирана извънболнична медицинска помощ продължава да се разширява и през 2004 г. отчита нарастване със 7% на броя на специалистите.

Постоянна тенденция към нарастване бележи и броят на лабораториите за медико-диагностична дейност, работещи по договор с НЗОК, като към края на 2004 г. достига близо 1000/ увеличение с 42% спрямо тези в края на 2003 г./
Броят на лечебните заведения за първична извънболнична стоматологична помощ също бележи трайна тенденция на увеличение, като през 2004 г. най-голям дял имат индивидуалните практики – 97,9%, следвани от груповите практики – 1,7% и центровете – 0,4%.

В залите на Интер Експо Център – София очакваме през 2006 г.на площ от 7200 м2 над 800 изложители и подизложители от 35 страни да представят съвременните постижения в областта на медицината и стоматологията, продукти на фармацията, офталмологията, модерно лабораторно оборудване, нови продукти и технологии в областта на рехабилитацията, ортопедията и възстановителното лечение, софтуер за медицинските практики и др.

БУЛМЕДИКА*БУЛДЕНТАЛ ще предложи на Вас, като изложители , възможността да се представите пред международна специализирана публика и да демонстрирате предимствата на Вашите експонати пред хилядите медицински специалисти, а на множеството посетители - да се запознаят с последните достижения на медицината и практическото им приложение с цел оптимално обслужване на пациентите.

Големият брой изложители и посетители са отличителния белег на БУЛМЕДИКА*БУЛДЕНТАЛ. Изложбата запазва традиционното отделяне на основните тематики по зали и улеснява посетителите при ориентирането им по интереси. И тази година експонатите ще бъдат разположени в три зали: Булмедика – зали 1 и 3, Булдентал – зала 2.

Поредното 40-то издание на БУЛМЕДИКА*БУЛДЕНТАЛ очаква професионалния поток от посетители и гости на изложбата - лекари, стоматолози, лаборанти, фармацевти, офталмолози, научни работници, рехабилитатори, ортопеди, мениджъри на специализирани многопрофилни болници, диагностично-консултативни и рехабилитационни центрове и други здравни заведения.

Паралелно с БУЛМЕДИКА*БУЛДЕНТАЛ ще се проведе второто издание на международната специализирана изложба
ОРТОПЕДИЯ & РЕХА ЕКСПО
Тематичният спектър обхваща ортопедична и медицинска техника, рехабилитационни помощни средства, санитарни материали от първа необходимост.

Привържениците на здравословния начин на живот ще имат възможност да се запознаят с продуктите, представени от фирми-изложители на третото издание на търговското изложение
ПРИРОДА И ЗДРАВЕ
Съпътстващата програма ще включва провеждането на конференции, семинари, дискусии и презентации на фирми.

За повече информация

Заключена