Правила за писане във форумите

Форум за взаимопомощ на общопрактикуващите лекари в България

Модератори: fotografa, Група на лекарите

Заключена
ptomoff
Site Admin
Мнения: 753
Регистриран на: Сря Мар 22, 2006 9:45 pm

Правила за писане във форумите

Мнение от ptomoff » Съб Окт 21, 2000 3:01 am

Освен правилата за ползване на сайта от регистрирани потребители, Вие сте длъжни да спазвате няколко допълнителни правила, отнасящи се до писането във форумите и сайта:

Всички мнения във форумите на BgGP.net ТРЯБВА ДА БЪДАТ ПИСАНИ НА КИРИЛИЦА. Изключения се правят само за имена на ястия и напитки, никове на участници, търговски марки, както и непреводими думи и словосъчетания. Постове, които са написани на латиница, ще бъдат изтривани, а техните автори - предупреждавани. За повторно нарушение следва изгонване от форумите.

Писане на съобщения ИЗЦЯЛО С ГОЛЕМИ БУКВИ или ПоСлЕДоВателНО използване на малки и големи букви е забранено.

Кое мнение ще бъде изтрито, променено или преместено, е изцяло по преценка на модераторите и на администраторите на форумите.

Ако имате забележки или се чувствате обидени от действие или бездействие във форума на даден потребител, модератор или админа, НАПИШЕТЕ му ЛИЧНО СЪОБЩЕНИЕ. НЕ ОБСЪЖДАЙТЕ ВАШИЯ ПРОБЛЕМ с други потребители във форумите. Всеки подобен пост ще бъде изтриван, а потребителят - предупреждаван. За повторно нарушение следва изгонване от форумите.

Рекламни съобщения и препратки към други сайтове с цел продажба на стоки и услуги са са АБСОЛЮТНО забранени, дори когато са поместени в подписа към профила. При нарушаване на това правило, потребителят ще бъде предупреждаван. За повторно нарушение следва изгонване от форумите.

Потребители използващи функцията 'Лични съобщения' с цел рекламни съобщения и препратки към други сайтове с цел продажба на стоки и услуги също ще бъдат предупреждавани. За повторно нарушение следва изгонване от форумите.

Пожелаваме ви приятни минути с нашия сайт!

Заключена