Браво, Кехайов, браво!

Форум за взаимопомощ на общопрактикуващите лекари в България

Модератори: fotografa, Група на лекарите

Отговори

Трябва ли да бъдат отнети правата на Кехайов?

Да, незабавно!
2
67%
Не, нека ни управлява още 500 години.
1
33%
 
Общо гласове: 3

fotografa
Мнения: 1338
Регистриран на: Чет Мар 23, 2006 7:36 pm

Браво, Кехайов, браво!

Мнение от fotografa » Пет Дек 19, 2008 6:46 pm

Ти си нашата гордост! Не съм и предполагал, че ще станем свидетели на такъв резил :oops: , който се случи на 16.12.2008 в студиото на БТВ в предаването на Бареков :!:
Ще припомня (а моля и администратора да да го потвърди) ,че нашия вожд и учител стана една от главните причини да се появи този форум. По време на една конференция на джипитата директно му зададох въпроса, защо на сайта на БЛС няма форум , в който лекарите да изказват своите мнения, възгледи и прочие. Отговорът беше : блаблаблабла...по въпроса за медиите блаблаблабла, от което стана ясно, че изобщо не му е изгодно лекарите да пишат в някакъв форум, а най изгодно му е да седят и да си слушкат, да вдигат ръка и покорно да гласуват и най - важното!!! никой да не отвори уста да критикува!
Затова създадохме този форум. Нека всеки лекар, който иска, свободно и смело да каже какво мисли и по този начин нека защити своите и на съсловието интереси.
Но да се върнем на интервюто. Надали всеки е успял да го види. Забързани в ежедневието и притиснати от работа, срокове, на лекарите едва ли им е останало време и душа да стоят пред телевизора и затова малцина са били свидетели на позора. Накратко: Кехайов беше попитан, защо лекарите са минали в нелегалност,какъв е тоя таен извънреден събор, колко делегати са присъствали, по какъв начин са били известени и допуснати редовните делегати на този събор. В типичния за него блабла стил Кехайов не успя да отговори на нито един от зададените му простички и елементарни въпроси. Освен, че стана за резил, злепостави и цялото лекарско съсловие поставило го на този пост.
Време е вече да постави не риторичния въпрос трябва ли Кехайов да се маха час по скоро, а друго: Не е ли редно вече да се отнемат лекарските права на председателя, след като направи толкова много да се затрие БЛС. Визирам конкретно опитите му да се задържи безкрай на власт, като осуетява свикването на отчетно - изборен събор и с това провокира парламента да приеме поправки в закона,с които не БЛС, а министъра да свиква събор.

fotografa
Мнения: 1338
Регистриран на: Чет Мар 23, 2006 7:36 pm

Мнение от fotografa » Пет Дек 26, 2008 10:20 pm

Кехайов при Бареков- (2008-12-22 21:33)
Водещ: И сега, уважаеми зрители и радиослушатели, за съжаление, от романтиката с Франк Синатра и коледната украса на София, ще ви върна в едни други романтични години, в романтичната епоха на партизанското движение не защото съм решил така, а защото самите лекари в България се върнаха в годините на партизанското движение и станаха нелегали. Представям ви нелегалния председател на Българския лекарски съюз д-р Андрей Кехайов. Нелегален, защото лекарите проведоха поредния си лекарски събор на закрито и нелегално. Бяха търсени от медии, бяха търсени от техни колеги. Не бяха намерени. Добро утро.
Андрей Кехайов: Добро утро.
Водещ: Защо се върнахте в годините на нелегалната борба?
Андрей Кехайов: Бихте ли могли да поканите легалния председател на БЛС?
Водещ: Легалния председател?
Андрей Кехайов: Да.
Водещ: То няма такъв.
Андрей Кехайов: Легалният е този, който е пред вас. Това може да го коментирате...
Водещ: Не, не. Аз не говоря от юридическа гледна точка. Говорех от чисто визуална гледна точка, че ви нямаше няколко дена и станахте нелегален.
Андрей Кехайов: Благодаря ви. Понеже този въпрос бе обект на постоянна спекулация в последните шест месеца, считам за максимално коректно в името на българските граждани и на българското общество да обясня, че такава процедура и такова закононарушение не е съществувало.
Водещ: Защо?
Андрей Кехайов: Защото нашата организация е организация, която се регулира чрез закон и устав. И в този смисъл конгресните решения са водещи и не бе възможно провеждането на нов отчетно-изборен събор преди да приключат събранията на делегатите в цялата страна. Без да влизам в подробности, ще кажа. Само примерно в София и Варна събранията им се проведоха във Варна на 28 май, в София на 10 юни, при това към момента няма данни, които да доказват, че има проведено редовно събрание.
Водещ: Последно сега. Вие по устав нелегален ли сте?
Андрей Кехайов: По устав и по последни изменения на закона и правомощията, които имаме, в едни поправки, така, не бих искал да говоря за моето име, а текстовете в поправките в закона са унизителен акт на унизително поведение, за голямо съжаление, инициирано от лекари и доктори, които са в парламента, и това показва...
Водещ: По устав нелегален ли е Андрей Кехайов?
Андрей Кехайов: И по устав, и по закон е легален.
Водещ: Легален?
Андрей Кехайов: Да. И в този смисъл всичките действия...
Водещ: Нали по устав ви е изтекъл мандатът още преди няколко месеца, а нямате право на трети. И това ви прави нелегален.
Андрей Кехайов: Такова нещо в закона няма дори и в последните изменения. Нека всички да го прочетат. Така че уставът трябва да бъде подчинен на закона. И ви уверявам, че съгласно конгресните решения, Правилника, Устава и законите в Република България, БЛС, неговият председател и ръководните органи ги изпълняват. Проведеният 46-ти извънреден събор бе с дневен ред „Национален рамков договор 2009”. Отказът на Националната каса да води преговорите и разбира се, аз съм улеснен в момента да кажа...
Водещ: Говорите за този събор, който се проведе, нелегалният събор в края на седмицата.
Андрей Кехайов: Мисля, че трябва да бъдем коректни. Ще дам изясняване и на този въпрос. Считам за максимално коректно да съобщя пред вас и пред всички зрители в България, пред милионната ви аудитория, че на 10 декември излезе решението на ВАС с внесената жалба от БЛС и няколко други институции, които се присъединиха. И ВАС, забележете, за десет месеца, обяви за нищожни, за некомпетентни решенията на управителния съвет на Националната каса, с което ние доказахме правотата си, че не могат българските граждани да бъдат лишавани от достъпна, от качествена медицинска помощ.
Водещ: Да ви върна сега към тази седмица...
Андрей Кехайов: И в момента...
Водещ: ... по този събор, който вие свикахте, понеже това е темата на нашия разговор.
Андрей Кехайов: Аз...
Водещ: Колко организации присъстваха на вашия събор в София?
Андрей Кехайов: Това ще кажа. И ви благодаря за особения интерес, който имате медиите към нашия събор.
Водещ: Е как да нямаме? Че по-важни от лекарите няма.
Андрей Кехайов: Разбира се.
Водещ: На първо място лекарите, на второ полицаите. Затова се занимаваме с вас.
Андрей Кехайов: Разбира се, и към тяхната организация БЛС, в този смисъл...
Водещ: Нали ще умрем без лекари.
Андрей Кехайов: Да. Ние бяхме задължени по Закона за здравното осигуряване, забележете, заедно с Националната каса да водим преговори. Преговорите не се състояха и обяснение има за това. Разбира се, ние открихме преговорите в присъствието и на министъра. Всички декларираха желание за преговори. Очевидно обаче...
Водещ: Ама те казват, от друга страна, че не сте човекът вие, защото, първо, нямате решение на Управителния съвет, второ, ви е изтекъл мандатът. Те казват не можем... Това все едно, че това правителство година след следващите избори и то да иска да води някакви преговори. Това може да не е във власт.
Андрей Кехайов: Това правителство продължава до избора на ново правителство, нали така?
Водещ: Няма избрано ново, да. Няма, защото не свиквате отчетно-изборен събор.
Андрей Кехайов: Няма такова нещо. Всичко се движи по пълна процедура. След приключване на регионалните събрания, които приключиха на 1 декември, без да се намесваме в работата на регионалните структури, и след избора на нови делегати, с решение на Управителния съвет, забележете, още от 18 юни, ние сме обявили процедура за свикване на извънреден и редовен събор. От гледна точка на ангажиментите, които имаме за извънредния събор.
Водещ: А вчерашният събор беше ли посетен от всички организации? Колко души имаше на вашия събор оня ден?
Андрей Кехайов: Мандатната комисия, която има своите правомощия, се произнесе, отчитайки всички обстоятелства, за редовност на делегатите, за тези, които са отказали да присъстват, за тези, които са присъствали, че 46-ят извънреден събор е редовен и може да взема своите решения.
Водещ: И като теглим чертата, колко души дойдоха, лекари, на този събор и колко организации бяха представени, от 28?
Андрей Кехайов: Всичко онова, което представихте преди нас неофициално, не отговаря на истината. И в този смисъл...
Водещ: Добре, кое отговаря на истината?
Андрей Кехайов: Това, което ще ви кажа сега.
Водещ: Добре, кажете конкретни цифри.
Андрей Кехайов: Което е видно с протоколи, ако някой има претенции, се доказва чрез компетентните органи в Република България и...
Водещ: Колко?
Андрей Кехайов: ... и така. Спекулира се, че 24 колеги са отказали присъствие. Първо, не е вярно. Официално Хасково и Сливен с подпис на делегатите си отказаха и това е тяхно право.
Водещ: Така.
Андрей Кехайов: Няма да коментирам причините. Сигурно има вътрешно съсловни и в определени региони може да има и политическа намеса, но това е друг проблем.
Водещ: Така. Добре.
Андрей Кехайов: Частично от Шумен, но без подписи. А останалото, което се коментира, беше пълна спекулация.
Водещ: Колко организации бяха представени и колко лекари дойдоха?
Андрей Кехайов: И сега ще ви кажа. Първата...
Водещ: Хайде най-после да чуем, че това питат ви тука от няколко дена, няма отговор на тоя въпрос.
Андрей Кехайов: Първо ви обявих, че 46-ят събор е редовен, е свикан по всичките изисквания и...
Водещ: Добре. Цифрите кажете.
Андрей Кехайов: И така. Ще ви кажа. Присъстваха делегати и гости от 22 колегии в страната...
Водещ: Така.
Андрей Кехайов: Всичко това е видно с направените подписи, аудио и видеозаписа и пълния ред, който бе въведен за тези, които искат да присъстват на събора, и оценъчен приоритет в момента е даването на мандат на седемте представители от Управителния съвет за подписване на договора.
Водещ: Колко човека бяха представени всъщност? Колко човека дойдоха?
Андрей Кехайов: Имаше представители дори от тези колеги, които коментират, че са събирали...
Водещ: А колко човека бяха като цяло делегатите?
Андрей Кехайов: От всички, които са заявили като регистрация, над 70 процента от тях.
Водещ: Ама като бройка това колко е?
Андрей Кехайов: 22 колегии делегати...
Водещ: 22 човека ли бяха делегатите?
Андрей Кехайов: Не.
Водещ: Аз затова ви питам колко лекари дойдоха?
Андрей Кехайов: Господин Бареков, в момента стенографският запис и всичките данни, окончателните резултати с пълните данни ще бъдат предоставени по един особен...
Водещ: Колко, така, като ги гледахте, колко бяха, 20 – 30 души, хиляди?
Андрей Кехайов: Председателят на БЛС не определя ведомостта. Ще ви кажа, че съборът се откри на 13-ти...
Водещ: Вие не ми отговаряте на най-елементарния въпрос. Въпросът е колко души като бройка дойдоха?
Андрей Кехайов: Добре.
Водещ: Нищо лошо няма в този въпрос и нищо лошо няма в отговора ви.
Андрей Кехайов: Разбира се, че няма нищо лошо. Сега ви заявявам следното нещо. Съборът бе открит на 13-ти и първите 22 делегати...
Водещ: Така.
Андрей Кехайов: ... и част от тях бяха делегати, да бъдем коректни, заминаха за Страсбург, за да внесат в Европейския парламент...
Водещ: Добре. И колко останаха?
Андрей Кехайов: На следващия ден продължи регистрацията и разбира се, че имаше регионални колеги, които отказаха регистрация.
Водещ: Така.
Андрей Кехайов: И в този смисъл от всички регистрирани делегати, които имат право на глас, както и тези, които нямат глас, без да коментирам причините, да не влизаме в детайлите, съборът е обявен по всичките...
Водещ: Ама колко човека бяха, бе доктор Кехайов? Аз ви питам колко човека бяха.
Андрей Кехайов: Сега ще ви обясня защо е паднал мандатът. Защо е паднал...
Водещ: Ама вие ми обяснявате всичко, пък аз ви питам колко души дойдоха. 22 са заминали за Страсбург. Ето, това е като уравнение за втори клас.
Андрей Кехайов: И така, да ви обясня,...
Водещ: Колко останаха?
Андрей Кехайов: ... че към момента, господин Бареков, Софийска колегия, за голямо съжаление, София област и Русе нямат никакви данни, с които да показват, че имат редовно проведени събрания, потвърдено от...
Водещ: Добре, ама аз ви питам примерно един елементарен въпрос. Колко души бяха? Вие ми обяснявате сега много сложни неща, включително и това сигурно, дали се върти Луната около Земята.
Андрей Кехайов: Доктор Кехайов не брои залата.
Водещ: Горе-долу, на пръв поглед така, имаше ли повече от 50 човека?
Андрей Кехайов: Много повече.
Водещ: Повече от 100?
Андрей Кехайов: Имаше. Вижте да ви кажа сега...
Водещ: Ето, за това става въпрос.
Андрей Кехайов: Разбира се. Значи да ви кажа кои присъстваха. Председателят на Асоциацията на частните лечебни заведения в България, със сериозно представителство.
Водещ: Още един човек отмятаме тука.
Андрей Кехайов: Не още един, а като представител на асоциацията.
Водещ: Да.
Андрей Кехайов: Представители на академичната общност, представители на лечебни заведения, директори на лечебни заведения, участници в трите срещи...
Водещ: С една дума над 50 човека са били.
Андрей Кехайов: Били са много повече, като ви казвам, че само 22-ма са отишли в Страсбург.
Водещ: Да. Само 22-ма.
Андрей Кехайов: А окончателната бройка...
Водещ: Повече от 100?
Андрей Кехайов: Разбира се... С което искам да приключа,...
Водещ: Успех! Повече от 100 човка са били там.
Андрей Кехайов: С което искам да приключа, ще бъде предоставено след сваляне на стенограмата, след преглеждане на документите и пълното юридическо представяне.
Водещ: Да.
Андрей Кехайов: А ако някой има претенции за редовност на събора,...
Водещ: Добре. Сега. Да включим...
Андрей Кехайов: ... компетентният орган е съдът.
Водещ: Добре. Да включим ваши колеги. Д-р Георги Комитски, председател на Районната колегия на БЛС във Враца, и д-р Димитър Ленков, заместник-председател на БЛС в София. Ето, и те гледат и слушат това предаване. Добро утро.
Димитър Ленков: Добро утро, господин Бареков.
Водещ: Нелегален ли е БЛС след изтичането на мандата на д-р Кехайов, при положение, че над 100 човека делегати е имало на лекарския събор миналия ден?
Димитър Ленков: Сега. Тъй като явно трябва да се внесат ясноти, които господинът в студиото не желае да отговори на този въпрос, и бяга като дявол от тамян. За да бъде ясно, делегатите на събора на БЛС, съобразно членската маса, са 420 души. За да бъде един форум легитимен, на този форум не трябва да присъстват по-малко от 283 делегати. Ако на даден форум присъстват по-малко от 283 делегати, решенията на този форум са невалидни, абсолютно нелегитимни. И решенията на този форум могат да бъдат абсолютно оборени в съда. Мисля, че това е мнението и на д-р Комитски.
Георги Комитски: Аз присъствах на това унизително събитие, наречено извънреден събор на БЛС, което по-скоро приличаше на частно парти, тъй като беше с охрана, която не допускаше никой да влезе в залата, в която щяха да се провеждат заседанията. И там бяхме, отвън, председателите на 23 районни колегии. Не бяхме допуснати да влезем, не пожелаха да ни регистрират. При регистрацията на всеки от нас, ние искахме да се регистрираме като гости, не като делегати, се обаждаха по телефона и оттам се даваше разрешение дали да се запише този колега като делегат, или не.
Димитър Ленков: Само искам да добавя, че форумите на БЛС, на тях могат да присъстват абсолютно всички български лекари абсолютно свободно. А решение, право да гласуват, имат само делегатите, които са избрани. Така че никой няма право да решава един български лекар дали да го допусне, или да не го допусне до форума на БЛС.
Водещ: Вашето мнение какво е...
Димитър Ленков: Те са свободни както за лекарите, така и за масмедиите.
Водещ: Вашето мнение какво е сега? Легитимен ли е Андрей Кехайов?
Димитър Ленков: Този форум е абсолютно нелегитимен и решенията му са абсолютно невалидни. Това е. А що се касае до...
Водещ: Тоест, според вас, д-р Кехайов може да остане в нелегалност още дълго време.
Димитър Ленков: Вижте сега. То това му е и целта на доктора, на господин Кехайов, за мене това не е доктор, защото той няма нищо общо с медицинската професия. Този човек, той иска да остане на власт колкото се може по-дълго време, за да може да се облагодетелства от тази власт. А що се касае до чисто законовите процедури, не случайно парламентът изрично в преходните и заключителни разпоредби на промените в Закона за професионално-съсловните организации е казал, че ако в срок до 21 декември не се свика и не се проведе, подчертавам, не се проведе отчетно-изборен събор, то такъв се свиква от министъра на здравеопазването. Това решение беше взето от парламента с абсолютно мнозинство. Това е парадокс, да се обединят управляващи и опозиция, когато се взема едно такова решение. А иначе мандатът на господина е тригодишен и той изтече на 28 април. И ние всички очаквахме най-късно до края на май или началото на юни да бъде свикан такъв събор, който да си избере ново ръководство, а старото да се отчете за дейността, която е свършило, или по-конкретно за това, което абсолютно нищо не е свършило за тези три години.
Водещ: Останете на пряката ни линия. Д-р Кехайов сега да изясни статута си. Първо, вашите колеги казват, че 283-ма души е минимумът. Ние стигнахме с вас до цифричката 100 горе-долу.
Андрей Кехайов: Господин Бареков, мисля, че влизаме в етично некоректен д***т. Не искам да споря с колегите. Що се касае до легитимността на събора...
Водещ: Д***тът не е неетичен, той, напротив, той е много етичен, пред целия български народ, да види какво става при вас, лекарите.
Андрей Кехайов: Разбира се. Ако някой има претенции, да го обжалва пред компетентните органи. Това, което казаха колегите, с което сами потвърдиха, че са бойкотирали, определена част от делегатите, събора по най-важната част, „Национален рамков договор”, който ни е задължение по Устава и по Закона за здравното осигуряване...
Водещ: Те казват, че не сте ги пускали, че имало охрана на вратата...
Андрей Кехайов: Нищо подобно.
Водещ: ... и някой по телефона е нареждал кой да влезе и кой да не влезе.
Андрей Кехайов: Господин Бареков, във вашето студио може ли да влезе някой без регистрация или без покана?
Водещ: Може, ако е поканен.
Андрей Кехайов: Ако е поканен.
Водещ: Да.
Андрей Кехайов: Ние поканихме всички.
Водещ: Влизат и без покана, много интересно.
Андрей Кехайов: Момент. Ние поканихме всички...
Водещ: Да?
Андрей Кехайов: ... и си определихме срок с цел създаване на нормални условия за работа, всеки да се регистрира. Забележете...
Водещ: Защо не сте ги пуснали тогава?
Андрей Кехайов: Както делегатите, така и гостите, и те трябваше да се регистрират. Но те не са извършили регистрация.
Водещ: Искали са да се регистрират, но не са ги допуснали.
Андрей Кехайов: Господин Бареков,...
Водещ: Казаха, че било като частно парти нелегалният ви събор.
Андрей Кехайов: Всеки може да коментира, каквото иска. Ние сме демократична организация. А що се касае...
Водещ: Дайте ми връзка пак с лекарите, защото тук има един казус, който трябва да бъде изяснен. Всъщност казва д-р Кехайов, че вие не сте били поканени там. Казвате, който е бил поканен, може да се регистрира, и също така, че те не са пожелали да се регистрират. Нали това казахте?
Андрей Кехайов: Момент. Искам да изясним...
Димитър Ленков: Може ли да отговорим?
Водещ: Кажете, кажете.
Димитър Ленков: Вижте, господин Бареков, по принцип, според Устава на БЛС, когато се свиква един събор, два месеца преди това трябва да се обяви дневният ред и мястото, където ще се провежда. В интерес на истината, за този събор никъде не беше обявено. Разбра си по различни канали, по различни източници ние трябваше да разберем къде ще се проведе, в последните дни, четвъртък и петък миналата седмица. Което е абсолютно нарушение на Устава.
Водещ: Как разбрахте в тези нелегални години за българското лекарско движение къде ще се проведе тая нелегална сбирка?
Димитър Ленков: Имаме си свои източници на информация. Но господин Кехайов ръководи този лекарски съюз като еднолична фирма и се опитва това нещо да го прави, срещу което ние сме категорично против.
Водещ: Вие всъщност отидохте ли там да се регистрирате, какво се случи на събора?
Димитър Ленков: Да, имаше...
Георги Комитски: Ние отидохме и искахме да се регистрираме като гости. Не искахме да се регистрираме като делегати, тъй като това беше нашето решение и на колегите. Но се оказа, че и като гости на можем да се регистрираме, и не бяхме допуснати от охраната.
Водещ: Имахте ли диверсионни цели на вашето отиване там, някакви?
Георги Комитски: Не, ние просто искахме да присъстваме на тоя събор, за да видим какви решения ще бъдат взети, и съответно дали е законосъобразно, дали има кворум на този събор.
Водещ: Защо не ви пуснаха?
Димитър Ленков: Питайте охраната.
Георги Комитски: Казаха, че това е нареждане от управата на БЛС и че трябва да се регистрираме.
Водещ: Добре. Благодаря ви. Българските лекари нелегали, диверсанти, партизани.
Андрей Кехайов: Уважаеми господин Бареков, в израз на дълбоко уважение към вас и към цялата ви аудитория, считам, че е необходимо да представим малко по-сериозно нещата. И когато става въпрос за организация на какъвто и да било форум, винаги трябва да има ред, организация...
Водещ: Добре, готов ли сте да напуснете мирно и тихо поста си председател на БЛС и да има ново отчетно-изборно събрание? Или искате трети мандат?
Андрей Кехайов: Чух преди малко две изказвания. Ще ви кажа, че тези колеги, които се изказаха в момента, работят в полза на Националната каса и на някои политически цели. И то по-скоро отляво в момента.
Водещ: Усещате ги веднага.
Андрей Кехайов: Не само че ги усещам. Когато в момента се обсъжда бюджетът и 400 милиона прехвърлиха в големия резерв, когато става непрозрачно разпределение на огромни средства, когато ВАС обяви решенията на Управителния съвет на Националната каса за нищожни, ние си отклоняваме вниманието на българските граждани...
Водещ: Последен въпрос. Трети мандат искате ли като председател на БЛС?
Андрей Кехайов: Сега това, което ще ви кажа. Ние вървим последователно съобразно Устава и закона. Що се касае до коментарите, ако колегите имат претенции, могат да ги заявят по надлежния ред. Управителният съвет на БЛС още на 18 юни, а след това, след последните изменения на унизителния закон, не е допустима в гражданското общество подобна намеса на т. нар. депутати от Парламентарната комисия по здравеопазване, които...
Водещ: Тоест искате трети мандат.
Андрей Кехайов: И в момента, да ви кажа, законът, нека да го прочетат всички, за да видим има ли ограничение в мандата и за какво става въпрос.
Водещ: Значи искате трети мандат?
Андрей Кехайов: Момент. Искам да го обявя пред вас. Не са важни мандатите, господин Бареков.
Водещ: А годините.
Андрей Кехайов: Не, искам да кажа пред вас...
Водещ: Някои хора и без мандат могат да изкарат 30 години на власт.
Андрей Кехайов: Разбира се, че нито годините, нито мандатът. Важни са отговорностите, които трябва...
Водещ: Добре. Готов ли сте да поемете отговорността и за трети мандат?
Андрей Кехайов: Момент. Това, което искам да ви кажа в момента, за да е ясно пред вас, защото след дни ще има малка спекулация, че на 18 юни и след като излязоха измененията в закона, публикувани в „Държавен вестник” на 28 ноември, Управителният съвет обяви и дата за провеждане на редовен отчетно-изборен събор...
Водещ: Там ще се кандидатирате ли за трети мандат?
Андрей Кехайов: И редовно отчетно-изборният събор ще бъде от 18 до 21 януари. Организират се по закон БЛС и неговият Управителен съвет...
Водещ: Ще се кандидатирате ли там за трети мандат?
Андрей Кехайов: Това, какво ще направя аз, ще преценя аз.
Водещ: Добре. Благодаря.
Андрей Кехайов: А това, което трябва да направи лекарският съюз на този отчетно-изборен събор, е да направи Управителният съвет отчет за мандата си, контролната етична комисия, за да набележат мерки...
Водещ: Добре. Завършваме така. Няма такъв случай, както при лекарите, нелегален събор тази седмица, извън закона при всички положения. Споровете продължават.
Андрей Кехайов: Аз ви умолявам, вие...

Отговори