Европейската конференция по Обща медицина на IFDA

Предстоящи и минали симпозиуми, конференции, научни срещи и събития

Модератор: fotografa

Отговори
fotografa
Мнения: 1332
Регистриран на: Чет Мар 23, 2006 7:36 pm

Европейската конференция по Обща медицина на IFDA

Мнение от fotografa » Пет Яну 26, 2007 10:04 pm

УВАЖАЕМИ КОЛЕГИ,
Вероятно всички сте плучили покана да посетите Европейската конференция по Обща медицина, организирана от International Family Doctors Association (IFDA) и Националното сдружение на общопрактикуващите лекари в България (НСОПЛБ), която ще се проведе на 27 – 28 януари 2007 г. в гр. София, НДК - зала 3, ет. 7.
Конференцията се организира за първи път в България и е част от поредица научни събития, проведени до сега в Чехия, Унгария, Франция, Русия и др. На форума ще присъстват 300 общопрактикуващи лекари от Франция. Богатата научна програма, организирана от НСОПЛБ и IFDA, включва презентации на водещи в областта на медицината френски и български лектори. По време на една от почивките (27.01.07 г.) ще има томбола с големи предметни награди.

Програмата:
Събота 27 януари
8.30 Добре дошли на участниците
8.45 Откриване
...
Неделя 28 януари
...
12.30 Заключения и закриване на конгреса


Любопитен съм колко от нас ще дойдат!

fotografa
Мнения: 1332
Регистриран на: Чет Мар 23, 2006 7:36 pm

Мнение от fotografa » Пон Фев 05, 2007 10:46 pm

Конференцията беше страхотна! Останах с впечатление, че французите са я организирали. Беше докарана техника - апарати за симултантен превод, три огромни екрана - два странични за паралелни слайдове на български и френски и един централен, на който от камера се пренасяше образа на лектора в момента. Лекциите трябваше да са 15-минутни, но това не бе спазено и се получи доста уморително. Накрая по български изостанаха с графика. На другия ден франсетата ни показаха каква е тяхната здравна система. Помоемо - близка до нашата. Разсвихри се дискусия нна която нашите тръгнаха да плачат на рамото на франсетата, а оноя като че ли недоумяваха за какво иде реч.

Отговори