Завръщане от Египет

Форум за взаимопомощ на общопрактикуващите лекари в България

Модератори: fotografa, Група на лекарите

Отговори
fotografa
Мнения: 1332
Регистриран на: Чет Мар 23, 2006 7:36 pm

Завръщане от Египет

Мнение от fotografa » Пон Ное 30, 2009 10:59 pm

Това беше една сбъдната мечта. Да се върнеш по земите откъдето е тръгнал човешкия род. Да стъпиш по местата , където е възникнала човешката цивилизация. Всичко се случи съвсем неочаквано, без да съм се надявал. Благодарение на една фармацефтична фирма. Не коя да е, а самата Актавис. Защото мисля,че не са толкова много фирмите, които са в състояние да поднесат на лекарскито съсловие подарък в такъв мащаб и в такъв изискан вид.
Все още сглобявам парчетата от мозайката на това необикновено приключение. Пирамидите изправени под лъчите на жаркото слънце от хиляди години, кораловите рифове с пасажите от пъстроцветни риби, любезните египтяни, които сториха чудеса да направят прекарването ни една приказка. Великолепието на храма в Луксор, за който можеш само да се дивиш и да се питаш дали наистина е издигнат от човешки същества. Долината на царете, храма на Хатшепсут, плажовете на петзвездния хотел - всичко приличаше на сбъднат сън. А по време на сафарито навътре в пустинятя Сахара прозрях едно - ние сме родени и живеем в рая на земята. С тая забележка, че хората правят от пустинятя райска градина, а ние сме в състояние от рая да направим пустиня.
Отидете, вижте с очите си и се убедете, че това е истина.

ptomoff
Site Admin
Мнения: 750
Регистриран на: Сря Мар 22, 2006 9:45 pm

Мнение от ptomoff » Пон Ное 30, 2009 11:16 pm

А, добре дошъл.

fotografa
Мнения: 1332
Регистриран на: Чет Мар 23, 2006 7:36 pm

Мнение от fotografa » Нед Дек 06, 2009 12:30 pm

Ами добре заварил. Почвам да сбирам пари да изпратя и фамилията.Изобщо не е толкова недостъпно, а Египет е една от страните, които човек трябва да посети през живота си.

Отговори