Проблем с матричния принтер
-
Проблем с матричния принтер
Матричните принтери обичайно не създават проблеми. Когато си купувах такъв, ме насочиха към Panasonic 1150. Работи идеално и единствения проблем , който създава е, че мачка болничните. Това ме дразни и съм решил да го сменям. Някой да даде съвет към кой модел да се насоча?
-
Ползвам Epson , но и при мен също се мачкат. Много често също така се измъква лентата (пак при печат на болничните). Даже вече смениха една ламаринка която стои зад лентата пак заради мачкането на болничните. Но ми обясниха , че (не знам колко е вярно) проблема не е в принтера а в болничните - и по-точно лепилото за подлепване на кочаните - било нанесено прекалено дебело и преди поставяне на всеки болничен трябвало добре да се почисти - ама от къде толкова време докато отвън чакат две дузини пациенти.
-
Има принтери и принтери! Взех Панасоник КХ 1150 защото ми го препоръча продавача, а и беше най-евтин. Но мачка болничните!
Кумът домъкна един таралясник от бунището в Норвегия, печати болнични без проблем, но той пък дава други ядове. Представителите на Хипократ от Контракс пък разпродадоха едни много яки, които даже екселски и уърдовски файлове разпечатват мого бързо, но те пък са големи тукмаци! Най- добрите ОКИ пък са си скъпи и човек тръдно ще направи такава инвестиция за едни болнични.

-
-
- Site Admin
Разликата е в хартията, върху която е отпечатан формулярът. Ако е химизирана, за да се отпечата нещо на такава хартия, трябва да е матричен, които да "натисне", за да има писания по копието. При лазерния, оригинал и копия се отпечатват всяко само за себе си. Вероятно е и до медицинска програма т.е. какви възможности за печат предоставя. Нека някой от ДжиПитата да каже.
-
-