Имате ли проблем с драйвера?

Софтуер за медици или медицина за вашия софтуер - проблемът лесно може да бъде решен.
Отговори
fotografa
Мнения: 1327
Регистриран на: Чет Мар 23, 2006 7:36 pm

Имате ли проблем с драйвера?

Мнение от fotografa »

Има противоположни мнения за принтерите, получени от касата. Според едни са страхотни, защото са бързи, икономични и барабанът им от цирконий е много по издържлив отколкото при останалите принтери, а сторед други са пълен боклук, създаващ непрекъснати проблеми на докторите, които се чудят как да се оправят когато се скапат драйверите. На всичкото отгоре от "Конртакс" са предоставили дискове с фалшиви драйвери на част от джипитата. Както в моят случай. Веднъж от Фирма Данина ми бяха предоставили диск с правилните драйвери, който си тръгна съвсем сам и драйверите безпроблемно се инсталираха. Но се чудя що не го записах някъде този диск преди да го върна. :!: Все пак има резервен вариант! Когато ви се скапят драйверите и след това има проблем с инсталацията - триете старите драйвери и инсталиратe F-1000. Драйверът подкарва принтера безпроблемно, има го вграден в Уиндолса и не се нуждаете от диск. Спестявате пари да ги викате спецовете от Контракс. Има един мъничък проблем - не можете да направите настройки за икономичен печат и тонерът ви ще свърши по-рано.
И не забравяйте да рестартирате компютъра пред след инсталацията! Приятна работа :)
lion
Мнения: 207
Регистриран на: Вто Мар 28, 2006 2:22 pm

Мнение от lion »

Проблема с драйверите на тези принтери май е най-сериозния, но единствен. След решаването му - никакви проблеми с принтера от толкова време. При мене един мой познат (РС специалист) си игра човека няколко часа но успя да инсатлира някакъв драйвер за ХюлиетПакарт и от тогава (да чукна дърво) принтера пееее.
ptomoff
Site Admin
Мнения: 746
Регистриран на: Сря Мар 22, 2006 9:45 pm

Мнение от ptomoff »

Най-сигурният начин да се снабдите с най-добрия драйвер, е сайтът на производителя (отнася се не само за принтерите).

При компютрите от Касата, проблемът, е че на 99% от тях няма инсталиран SP2, което затруднява работата с всякакви драйвери, програми и устройства. Но ако зачекнем тази тема, няма да ни стигне един месец, за да я приключим.
fotografa
Мнения: 1327
Регистриран на: Чет Мар 23, 2006 7:36 pm

Мнение от fotografa »

Накой път е направо инфарктно на вратата ти да чакатдве дузини пациенти и принтера да не тръгва. Затова като усетите, че ви се е скапал драйвера - повтарям: триете стария принтер, за да не се бъркат драиверите и и от добави принтер инсталирате F-1000. Рестартирате и после печатате безпроблемно. Само се лишавате от настройки за икономичен печат. Когато имате възможност си инсталирате оргиналния драйвер.
Отговори