Какво заслужават такива хора?!

Всичко, което не се отнася до горните форуми.
Отговори
fotografa
Мнения: 1327
Регистриран на: Чет Мар 23, 2006 7:36 pm

Какво заслужават такива хора?!

Мнение от fotografa »

Лекарят е длъжен да отиде на домашно пасещение, когато му кажат, че възрастна жена е паднала, има световъртеж и схващане на едната половина на тялото. Естествено незабавно отидох на адреса и представете си какво заварих! Бабата с богатирски замах сечеше дърва на дребни подпалки! Онемях от дърварските и умения и влязох в апартамента да се съфирясам, а вътре ме посрещна пияната и внучка!!! Проведох някакъв преглед и и изписах необходимото, но като слизах по стълбите усетих, че ми се гади. Все още продължава да ми се гади и ми се изпари желанието за работа. Ако някой колега прочете този постинг нека ме посъветва как да спра гадеето, защото ща не ща трябва да продължа да работя. :evil: :evil: :evil:
werewolf_
Мнения: 51
Регистриран на: Нед Дек 28, 2008 5:34 pm

Мнение от werewolf_ »

интересен пост :)

аз не съм колега, но все пак да знаеш че и от двата лагера - пациенти и доктори има и добри и лоши. Бабите няма да ги промениш, трябва да свикнеш, тя си казва "на мен малко ми остава на тоя свят" и си прави каквото знае, ама като й се разтупа сърцето викат линейка, а не катафалка, така че стискай зъби. А инак аз лично познавам пияни доктори - чичо ми също е ходил пиян на работа, особено дежурствата по нова година... А внучката хубава ли беше ;) дай адреса не ЛС :) Това в кръга на шегата разбира се, стана ми интересно за бабата защото и аз вкъщи си имам една такава и въпреки че ми е кръв не оправдава глупостите дето прави, ама нейна си работа, не се гаси туй що не гасне :)
Bulgaricus
Мнения: 2423
Регистриран на: Пон Ное 05, 2007 4:16 pm
Местоположение: Германия

Мнение от Bulgaricus »

И аз не съм ти колега, но трябва да ти кажа, че няма начин да свикнеш. Има начин да не те засяга чак толкова. При нас поне хирурзите и служителите, които се конфронтираме с подобни неща всеки ден по няколко пъти, включително и с такива, лежали по дни в собствените си отпадни продукти, са намерили начин на вулгарен и циничен хумор, който да иронизира случилото се и така с положителната емоция на смеха да се превъзмогне ужасът на смъртта, умирането и на цялата помия. Няма да ти казвам как звучи всичко от страни от външностоящи, но все пак и служителите са хора и те трябва по някакъв начин, независимо от поста си да преживяват вижданото.
Отговори