ВОЕННИТЕ В ПАРЛАМЕНТА-ВЪЗМОЖНО ЛИ Е...?!

Всичко, което не се отнася до горните форуми.
Заключена
Никсъна
Мнения: 3
Регистриран на: Нед Юни 21, 2009 4:56 pm

ВОЕННИТЕ В ПАРЛАМЕНТА-ВЪЗМОЖНО ЛИ Е...?!

Мнение от Никсъна »

Пак избори, пак сума пара изхарчена (на данъкоплатеца), пак заради това ядеме дървото с цените на акциите... Няма ли най-после да ни уврат кратуните, че ако няма ред (РАЗБИРАЙ-ПРАВИЛА ЗА ВСИЧКИ!) в тая държава – нищо няма да се оправи? И страшното досега е, че няма кой да тропне по масата и да каже: „Оттука нататък, който сгафи - ... мамата!” Ако ще – диктатура някаква, ама стига мутри разни да ни правят на маймуни...

Малка някаква надежда има в това, че бившите и настоящи военни тръгват да се обединяват – направили са политическа организация „За Родината” – дано само не се издънят както обикновено правим в тая държава. Иначе не знам докъде ще стигнем с тази политическа ненаситност – военните поне са свикнали да има дисциплина – аз ще гласувам за тях, защото от всички останали ментета ми писна!
fotografa
Мнения: 1327
Регистриран на: Чет Мар 23, 2006 7:36 pm

Мнение от fotografa »

:) Диктатурата идва да смени безобразията на демокрацията. Аз не харесвам военните и няма да гласувам за тях. Със сигурност обаче ще гласувам, защото това е мой граждански дълг. А работата на военните е да се грижат за отбраната, а не да ни управлява. Та нали им плащаме да ни отбраняват, ако се наложи!? Дано никога не се налага...
Аватар
jolene
Мнения: 81
Регистриран на: Пет Яну 02, 2009 1:26 am

Мнение от jolene »

Ще ме извинявате,че се намесвам,като нищо не разбирам,ама...това "За Родината" да не е същата партия,за която Б.Т.Р. прави концерт в подкрепа?Или се бъркам?
Снощи ходих на концерт(много внезапно стана,дори не знаех,че ще пеят,имам късмета да живея близо до Пантиона и чух музиката както си стоях на терасата)и по едно време вокалиста Наско спомена нещо отностно родината...някакво име каза даже...но като паметта ми е ужасна!
Тошков,май беше?....
Нещо с "Т".
Както и да е,аз си спомням,че слушах в публиката да казват "Не го знам този кой е(въпросния Г-н Т),но Б.Т.Р. като казват,ще гласувам за него!"-беше на шега де.
Та да попитам,защото ако наистина това са военните,добра промоционална стратегия си правят :D Най-малкото,феновете на тази група поне малко ще се повлияят и ще обмислят да гласуват за тях...
Аз самата наскоро навърших 19(е,не чак толкова скоро,февруари!)и досега не съм гласувала нито веднъж,не знам за кой :? Но ще обмисля,все още има време.
Никсъна
Мнения: 3
Регистриран на: Нед Юни 21, 2009 4:56 pm

Мнение от Никсъна »

Разбира се е най-добре първо да погледнеш за какво става въпрос и коя партия какво предлага.
Но нали знаеш, в момента будещето ни зависи от младите хора, които са с по-прагматичен ум и виждат по ясно нещата. Важния избор е пред тях, добре помисли преди да направиш своя избор!
На мен просто ми харесват идеите на коалицията "За родината" и за това ги представям и тук
lolita_plamenova
Мнения: 3
Регистриран на: Нед Юни 21, 2009 12:56 am

Радвам се ,че и други хора са обърнали внимание !

Мнение от lolita_plamenova »

Ето го решението - дисциплина, а не вип брадъри и глупусти. Нима искате да ни направят тъпи като овце да ни обещават и после да не изпълняват.
Никсъна
Мнения: 3
Регистриран на: Нед Юни 21, 2009 4:56 pm

Мнение от Никсъна »

Еми нали това е идеята- твърда идея и дисциплина, която могат да ни дадат може би само военните!
Сладки общания колкото си искаме, но кой ги изпълнява-ниой?
Нека да дадем шанс на нещо ново, т.е. "За родината" (новата коалиция) пък кой знае, може и да се получи нещо!
ptomoff
Site Admin
Мнения: 746
Регистриран на: Сря Мар 22, 2006 9:45 pm

Мнение от ptomoff »

Хайде без политика. Има си други форуми за това.
Заключена