Пак избори, пак сума пара изхарчена (на данъкоплатеца), пак заради това ядеме дървото с цените на акциите... Няма ли най-после да ни уврат кратуните, че ако няма ред (РАЗБИРАЙ-ПРАВИЛА ЗА ВСИЧКИ!) в тая държава – нищо няма да се оправи? И страшното досега е, че няма кой да тропне по масата и да каже: „Оттука нататък, който сгафи - ... мамата!” Ако ще – диктатура някаква, ама стига мутри разни да ни правят на маймуни...
Малка някаква надежда има в това, че бившите и настоящи военни тръгват да се обединяват – направили са политическа организация „За Родината” – дано само не се издънят както обикновено правим в тая държава. Иначе не знам докъде ще стигнем с тази политическа ненаситност – военните поне са свикнали да има дисциплина – аз ще гласувам за тях, защото от всички останали ментета ми писна!
ВОЕННИТЕ В ПАРЛАМЕНТА-ВЪЗМОЖНО ЛИ Е...?!
-
-

- jolene
Ще ме извинявате,че се намесвам,като нищо не разбирам,ама...това "За Родината" да не е същата партия,за която Б.Т.Р. прави концерт в подкрепа?Или се бъркам?
Снощи ходих на концерт(много внезапно стана,дори не знаех,че ще пеят,имам късмета да живея близо до Пантиона и чух музиката както си стоях на терасата)и по едно време вокалиста Наско спомена нещо отностно родината...някакво име каза даже...но като паметта ми е ужасна!
Тошков,май беше?....
Нещо с "Т".
Както и да е,аз си спомням,че слушах в публиката да казват "Не го знам този кой е(въпросния Г-н Т),но Б.Т.Р. като казват,ще гласувам за него!"-беше на шега де.
Та да попитам,защото ако наистина това са военните,добра промоционална стратегия си правят
Най-малкото,феновете на тази група поне малко ще се повлияят и ще обмислят да гласуват за тях...
Аз самата наскоро навърших 19(е,не чак толкова скоро,февруари!)и досега не съм гласувала нито веднъж,не знам за кой
Но ще обмисля,все още има време.
Снощи ходих на концерт(много внезапно стана,дори не знаех,че ще пеят,имам късмета да живея близо до Пантиона и чух музиката както си стоях на терасата)и по едно време вокалиста Наско спомена нещо отностно родината...някакво име каза даже...но като паметта ми е ужасна!
Тошков,май беше?....
Нещо с "Т".
Както и да е,аз си спомням,че слушах в публиката да казват "Не го знам този кой е(въпросния Г-н Т),но Б.Т.Р. като казват,ще гласувам за него!"-беше на шега де.
Та да попитам,защото ако наистина това са военните,добра промоционална стратегия си правят

Аз самата наскоро навърших 19(е,не чак толкова скоро,февруари!)и досега не съм гласувала нито веднъж,не знам за кой

-
Разбира се е най-добре първо да погледнеш за какво става въпрос и коя партия какво предлага.
Но нали знаеш, в момента будещето ни зависи от младите хора, които са с по-прагматичен ум и виждат по ясно нещата. Важния избор е пред тях, добре помисли преди да направиш своя избор!
На мен просто ми харесват идеите на коалицията "За родината" и за това ги представям и тук
Но нали знаеш, в момента будещето ни зависи от младите хора, които са с по-прагматичен ум и виждат по ясно нещата. Важния избор е пред тях, добре помисли преди да направиш своя избор!
На мен просто ми харесват идеите на коалицията "За родината" и за това ги представям и тук
-
Радвам се ,че и други хора са обърнали внимание !
Ето го решението - дисциплина, а не вип брадъри и глупусти. Нима искате да ни направят тъпи като овце да ни обещават и после да не изпълняват.
-
-
- Site Admin