Свободата, Санчо...

Всичко, което не се отнася до горните форуми.
Отговори
n

колко време и мнения са необходими за да поствам линк НЦЗПБ

Мнение от n »

С голямо съжаление относно ДЕМОКРАТИЧНОСТТА на форума ще ви споделя че съм ососбено обидена от администратора. Получих следното лично съобщение, което не разбирам:
Входящи :: Съобщение
От: ptomoff
До: n
Пуснато на: Сря Мар 18, 2009 10:33 am
Заглавие: Относно правилата
n написа:
Или аз съм смотана нещо... или
НЕДОПУСТИМО ..ЗАЩО НЕ МОГА ДА ПОСТВАМ ЛИНК!!!!
.........................
.........................
КОЙ Е ИЗМИСЛИЛ ТОВА ОГРАНИЧЕНИЕ, за да пазело от спам...?!?!
Администраторите за какво са - да трият спама. Сега се хабя на вятъра от 20 мин
n, ако дойда у вас няма да обсъждам правилата за поведенеи, които си наложил(а). Ако ме накараш да си събуя обувките, ще го направя, ако искам да вляза, няма да го поставям на обсъждане. Щом така съм решил, значи е правилно. Иам си лимит от време и брой менния, след които може да се поства. И не, не ми е работа да трия спама ръчно, работа ми е да администрирам форума и още цял куп такива, както си имам и куп други задължения. Получаваш официално предупреждние. Следвщата стъпка е бан!
Подчертаното в червено, питам колко време и брой мнения са необходими за да поствам линкове към национален център за заразни и паразитни болести, защото този прекрасен институт с толкова много качествени и ценово конкурентни диагностично консултативни услуги, този център за мен беше непознато понятие докато не прочетох от други форуми. Редно ли е да не се просвещава обществеността.
Съгласете се ptomoff че възможността да популяризирате такива центрове е вероятно ваша морална отговорност, а не моя - на проста художничка. Вместо да ме хокате и ЗАПЛАШВАТЕ С БАН, можехте да го популяризирате вие - като дадете вие нужния линк!
И сравнението с идването у дома - смятам че не е уместно, форума не е ваш дом нито ваша лична научна институция, ако беше ние пациентите не бихме имали за какво да ви молим.
Всеки има право да изрази какво не разбира и защо не го тазбиа, вие сте интелигентен и умеете да работите с много хора.
Ако поставяте БАН ЗА ТАКИВА разговори, то говори лошо за вашите качества.
Хората не сме компютри нито програмен език за да ни поставяте флагове или изключвате.
Има много аспекти в общуването между много непознати хора с различно ниво на информираност, за такива хуманни цели като идейни консултации, може да се направят някои компромиси, не смятата ли? Като за начало не поставяйте заплахи.
Ако вие нямате време да ми разкажете за имунохимия на лимфна тъкан, то моля ви не си губете вашето и моето време и надежди.
В процес на изследване съм, и не вие ще ограничите правото ми да го споделя със света.
Bulgaricus
Мнения: 2423
Регистриран на: Пон Ное 05, 2007 4:16 pm
Местоположение: Германия

Мнение от Bulgaricus »

Здравейте n,

прочетох мнението Ви и мога само по същество да взема и аз кратко думата.

1. Демократичност по форумите не е нещо, което се подразбира от само себе си или е задължение по закон - администраторът на форума, като частно място за изява, може да въвежда ограничителни условия по свое свободно усмотрение. Налагането на конституционни правила за свобода на писане на всичко някъде би било ограничаване на неговото мнение да въвежда правила за дискусия. Вашето право на свободно мнение не е ограничено по принцип, а само в дадени аспекти в рамките на писане на линк. Задължение на администраторът е да съблюдава разпоредбите по НК за дадени съдържания, като например порнографски и расистки такива.

2. Въпросната страница може да се намери с ключова дума в гуугъл, така че реално пак сте можели да дадете пътека за намирането и.

3. Правото Ви на разпространение на информация е непокътнато. Право да разпространявате такава на частни информационни носители и медии не съществува в безусловна форма. То е ограничено, при условие, че частната медия на разпространение има конкуренция, т.е. всеки отговорен за дадената медия (като този форум) има право, без да назовава причини да Ви откаже или изтрие публикация или част от нея, както и той не може да лепи рекламни плакати по стените на частната Ви собственост.

Толкова за правата.

Поздрави,
ptomoff
Site Admin
Мнения: 746
Регистриран на: Сря Мар 22, 2006 9:45 pm

Мнение от ptomoff »

Госпожо n, вече получихте бан за нарушаване на правилата. Ако искате да споделяте, направете го в друг форум. Такива - дал Бог.
Отговори