Из полицейските протоколи

Смешни снимки, вицове и всичко за доброто настроение
Отговори
lion
Мнения: 207
Регистриран на: Вто Мар 28, 2006 2:22 pm

Из полицейските протоколи

Мнение от lion »

В тези тежки дни за ОПЛ нека си позволим поне малко да се позасмеем:
· "... очи красиви, умни, замислени...и едното липсва..."
· "... След обиска на спиртоварната на цар Киро аз и сержант Георгиев по никакъв начин не можехме да открием входната врата. Когато сержант Георгиев се измори и заспа в тоалетната, аз все пак открих вратата. Но виж - защо съм я донесъл в участъка - не помня..."
· "... Убитият почина от кръвозагуба на пулса..." "... Ударът е нанесен с тежък тъп предмет, най-вероятно с джиесем марка "Ericsson"...".
· "...В началото обвиняемият упорито мълчеше, а след това неочаквано започна да отрича всичките си показания..."
· "...Връщайки се от командировка, гражданинът Драганов открил съседа гол в банята си, след което се опитал да сложи край на живота му посредством фалшиво самоубийство..."
· "...Докато обискирахме жилището му, гражданинът Х. излезе на балкона и шумно затвори вратата. На мен ми се стори, че се опитва да избяга и - без да губя време - скочих отгоре му да го задържа. А за това, че живее на шестия етаж - съвсем забравих..."
· "...Задържаният беше ранен в дясното полугъзие..."
· "...Задържаният Йорданов искал от продавачката водка и други сексуални удоволствия..."
· "...Задържаният търговец Иванов ударил пенсионерът Стоянов с парче месо през лицето, в резултат от което извадил от устата на пенсионера изкуствените му челюсти - впити до кокал в месото..."
· "...и накрая дълго блъскаше с глава по обувките на разпитващия го сержант..."
· "...По повод съдраните гащички на гражданката Петрова мога да съобщя следното: По време на обиска на Петрова, задържаната - в качеството си на проститутка - откъсна пагоните ми и ги напъха в гащичките си. Аз ги извадих оттам съвсем вежливо, без дори да се докосна до гащичките й."
· "...Под силното влияние на алкохола, гражданинът Стоянов взел тъща си за самият дявол. т.е. съвсем малко се е объркал...".
· "...при преследването на гражданина Павлов аз произведох 8 предупредителни изстрела в главата и в останалите меки части на тялото."
· "...Следствието установи, че потърпевшата е бременна крава, собственост на гражданката Н., която била блъсната от движеща се с превишена скорост "Лада", която се преобърнала и починала на място."
· "...трупът прелетя от едната стена до другата и бавно се спусна по нея..."
· "...Тя беше изнасилена при самоотбрана..."
· "Вчера патрулиращ наряд в състав лейтенант Петров и сержант Иванов попаднали на банда престъпници. В последвалото преследване полицаите произвели по два предупредителни изстрела във въздуха, но престъпниците така и не се предавали. Тогава сержант Иванов проявил изключителна смелост и произвел предупредителен изстрел в.лейтенант Петров... Престъпниците предпочели да се предадат...
Р. S. Лейтенант Петров е предложен за награда."
· "А.Б. и В.Г, и двете на 7 години, вчера следобед по измамлив начин завели 21-годишния Себайдин Х., срочнослужещ в Строителни войски, в района на строящата се сграда в квартал "Овча купел 2". Там те многократно извършвали с него блудствени действия, след което го изнасилили така, че да забрави името на майка си. Пред дежурния следовател тойразказал как децата му правили неща, за които досега не се е знаело, че са измислени. Войникът е настанен в болница с физиологични увреждания и психически отклонения. Следователят е подал рапорт за напускане."
· "Бяха арестувани 26 000 бутилки водка - нелегално производство..."
· "В канавката лежаха останки на мъж - вероятно мъртъв."
· "В навечерието на Коледа гражданинът Борисов зверски убил две прасета като им прерязал гърлото по особено жесток начин...".
· "В следствие на няколко тежки удара под пояса потърпевшата е получила сътресение на таза..."
· "Вчера в ресторант "Кошарите" се състояла престрелка между две престъпни групировки. Дежурните полицаи, намиращи се в близост до местопроизшествието, успели да избягат."
· "Вчера от 12-ия етаж изхвърчал телевизор "Sony", но не паднал на земята, а изчезнал някъде между 8-ия и 5-ия етаж."
· "Вчера беше иззето оръжието от незаконните бандитски групировки. То веднага беше предадено на законните бандитски групировки."
· "Вчера в храстите на Борисовата градина беше открит скелета на майстор на спорта по криеница."
· "Вчера две неизвестни лица нахлули в дома на семейство Иванови. След като заключили гражданката Иванова в банята, те принудили гражданина Иванов да изпие с тях две бутилки водка."
· "Върху потърпевшия са открити 4 рани. Две - смъртоносни, а други две, за щастие - не."
· "Господин началник, във връзка с тежкото ми материално положение, моля да ми бъде зачислен радар за три дни!"
· "Гражданинът Ангелов вкарал половия си член в гърлото на гражданката Стоянова, в резултат от което й причинил счупвания на 5-то, 7-мо и 9-то ребро отдясно, както и сътресение на мозъка..."
· "Гражданинът Кирилов заплашвал гражданката Колева с природната си надареност, но след кратка схватка, се наложи да отнемем природната му надареност от ръцете на гражданката Колева."
· "Гражданката Стоименова буйстваше, крещеше и - като вдигаше толкова шум - пречеше на гражданите в Изтрезвителното да почиват спокойно."
· "Група от 12 топ-полицаи задържаха известна проститутка. Възбудени са 12 полицейски дела..."
· "Днес в апартамент №12 на блок 265 нахлуха две неизвестни лица. Заплашвайки собствениците с предмет, много приличащ на пистолет, те изнесоха оттам предмет, много приличащ на телевизор..."
· "Дори и вече в белезници, гражданинът Петров продължаваше с хулиганските си прояви. Той удари с крак капитан Ковашки в областта на половия орган, от което шапката на последния хвръкна..."
· "Загубеното на 15 март огнестрелно оръжие марка ТТ номер 12345 да се счита за недействително."
· "Задържан е сержант Петров за опит за изнасилване на гражданката Аврамова. Задържана е гражданката Аврамова за отказ да сътрудничи на полицията." :
· "Заподозреният се качи в асансьора и отпраши в неизвестна посока."
· "Като се възползва от моята неопитност, той ме облада, без дори да си плати."
· "Когато открихме и главата му, задържаният вече беше издъхнал."
· "Лицето, ударило Иванов в лицето, беше разпознато по лицето в лицето на самия Иванов."
· "МВР спешно разследва Октопода, опитал се да изнасили едновременно 9 жени, участващи в Световното първенство по плуване в открито море."
· "На еди-коя си дата, патрулирайки в участъка си, сержант Иванов забелязал в тълпата опасен престъпник-рецидивист. За да го задържи, на сержантът му се наложило да използва огнестрелното си оръжие. Въпреки това, в списъкът на убитите и ранените престъпникът не беше открит..."
· "На леглото лежеше труп, в съседната стая в безсъзнание се намираше братът на трупа, а до него седеше груповата жена и горко плачеше..."
· "На местопрестъплението не беше открито оръжието, с което е извършено престъплението." - из протокол по дело за изнасилване.
· "На спирката е намерен труп на неизвестен. Следи от насилие не са открити, с изключение на квитанция за платен ток, две книжки на "Кришна съзнание" и 30 билета от "Държавната лотария".
· "Организатор на скандала е бил мъжът, а озвучаването е осигурила жена му."
· "От показанията на свидетелите става ясно. че вашето куче марка "пудел" първо е захапало преминаващата квартална кучка."
· "По време на атаката на наркобароните беше зверски убит капитан Петров. След три дни състоянието на капитана се нормализира."
· "По тялото са открити входни рани с размер на монети от 10 и 20-стотинки. Раните са на обща площ от 3 лева и 20 стотинки."
· "Преследвайки престъпника, старшина Иванов стрелял във въздуха. Но за съжаление - не уцелил."
· "При огледа на местопроизшествието бяха открити:
ръка -1 брой;
крака - 2 броя;
мъжки полов член -1 член;
труп без всичко гореизброено -1 брой."
· "Столична полиция задържа опасна група от зоофили. В акцията били използвани специално обучени кучета."
· "Труп с приятно зелен цвят седи в непринудена поза върху тоалетната чиния в кенефа по местожителство."
· "У всеки човек, дори и у най-лошия, може да се открие нещо хубаво. Затова се налага той да бъде обискиран внимателно!" (из инструкция към дежурните полицаите от СДВР -София)
· Из обяснителна реч на бракоразводно дело:
"Напуснах я, защото ми омръзна да ходя с непрани ризи, мръсни слипове и незакърпени чорапи - да те е срам да се съблечеш пред другите жени!"
· Из протокол на КАТ: "Пристигайки на мястото на ПТП установихме следното: при отварянето на вратата "Запорожец"-ът е одраскал "Мерцедесa", спрял до него на кръстовището. Водачът на ЗАЗ-ът е починал от раните си..."
· Патрулиращ полицай: "Съобщаваме за убийство на улица "Сан Стефано" №13. Пострадали няма."
· Свидетелски показания: "Тя беше в черна мини-мини пола, а лицето не успях да забележа..."
ptomoff
Site Admin
Мнения: 746
Регистриран на: Сря Мар 22, 2006 9:45 pm

Мнение от ptomoff »

Да не знае човек да плаче или да се смее. Щом полицията ни е такава...
Отговори