Здравейте отново. Имам въпрос ...

Модератори: fotografa, Bulgaricus

Заключена
Gladiator6
Мнения: 5
Регистриран на: Съб Мар 13, 2010 8:30 pm

Здравейте отново. Имам въпрос ...

Мнение от Gladiator6 » Сря Мар 31, 2010 10:19 am

На 22 години съм , висок 187 , тегло 71 кг.
По рано бях писал една тема за евентуална алергия към паркет... Когато ходих на лекар личната ми изписа Лекоклар 500 ХЛ за седмица с основание ОВИ.
Ходих на снимка която беше чиста , преди 5 дни на преглед за тоберколозно болни на най - новата апаратура в областта не знам точно как се казва прави клип а не снимка но дробовете според доктора са чисти и с много голям капацитет. Точно когато започнаха проблемите преди 20-тина дни ходих и при един лекар , който лекува сестра ми и е много добър разбира от много неща има много квалификации и дълаг стаж и той ми каза , че проблема с дишането е по - скоро неврологичен но имам проблем със стомаха на който не обърнах голямо внимание каза , че връщам стомашносъдържимо към хранопровода... изписа ми фамултран 40 мг по една таблетка вечер по време на хранене и ми препоръча да вечерям няколко (поне 2 - 3 часа ) преди да си легна.. Пия фамултрана откакто ми е изписан минаха 12 дни (съдя по изпитите таблетки) проблеми със стомаха нямах .. ДОкато преди 4 - 5 дни вечерта започнах да имам киселини обадих се и той ми каза още преди 2 седмици ти казах имаш проблеми със стомаха (ама това го установи само по езика ми и ми се струваше не много вероятно) от 3 - 4 дни ме боли стомаха от време на време предимно сутрин. Не знам дали има общо но деня преди да ме заболи един приятел се бееше прибрал от Англия за малко да се видим и излязох не вечерях не си изпих хапчето и пих едно малко уиски както не се бях хранил.. Та :( това ми е то пиенето за последния месец цигари стана 2 месеца не съм хващал .. От 4 дни освен , че вземам всичко необходимо се въздържам дори от пържено , газирано .. Хубавото е , че не се задушавам но това неразположение в стомаха ме притеснява утре е 1-ви и ще отида на гастро да ме прегледа и да си каже и той мнението ..
гастроезофагеален рефлукс
това е болестта която ми откри лекаря преди да и получа симтомите ... нямах киселини , болки , парене , други оплаквания освен задушаване.

Ще съм много благодарен ако си кажете мнението . Благодяря :( аз съм млад и досега не съм боледувал вече от един месец не правя нищо друго освен да пия чай , да стоя в нас и да се разхождам навън в гората когато времето е хубаво ... просто не искам да се влоша

Заключена