Зелена пот

Модератори: fotografa, Bulgaricus

Заключена
mid.wife
Мнения: 2
Регистриран на: Пон Мар 08, 2010 11:29 pm

Зелена пот

Мнение от mid.wife » Пон Мар 08, 2010 11:49 pm

Здравейте!
Имали ли сте в практиката пациент със зелена пот. Търсих в интернет, но намерих само за един китаец, който шашнал докторите след като започнал да се поти в зелен цвят.
Не е толкова забавно сега, защото баща ми е тежко болен с увреден черен дроб и диабет. Дали е иктеричен, не мога да съдя, склерите са му бели, урината му е оранжева... Кожата бледа, но вчера майка ми му накисна дрехите и забелязала че водата станала светло зелена.
В една тема в интернет (не ми позволява да сложа линк) има нещо вметнато за хипербилирубинемията, но иначе... нищичко.
И все пак имали ли сте такива случаи?
Баща ми е на 50 години, висок е 176, в момента е атрофирал и е много слаб... 70кг, както казах горе, диабет, черния дроб ще му го изследват утре, ингвинална херния, отоци на краката в момента, които не смеем да обработваме, защото не знаем дали лекарствата няма да му навредят с тези заболявания. Общо взето много е зле, не иска да стъпва в болница, преди половин година преживя голям стрес и се срина, замина за село, сега се върна ни жив, ни умрял... едва ходи, кожа и кокали буквално. От едър и висок мъж се превърна в прегърбен скелет.
Няма здравни осигуровки, защото не желаеше да ги внася, сега... сме с вързани ръце. И инсулин не знам от къде да осигуря.
Медикаменти... в момента само гелове (обезболяващи) боли го тялото вечер и отоците. Но пигмента не е от тях. Пие аналгин при силни болки, традиционалист.?

mid.wife
Мнения: 2
Регистриран на: Пон Мар 08, 2010 11:29 pm

Мнение от mid.wife » Чет Мар 25, 2010 6:50 pm

татко почина... :cry:

Заключена