проф. митко цветков е изверг и престъпник

Място за отпадък
Заключена
nikolai_zarev
Мнения: 0
Регистриран на: Чет Яну 01, 1970 2:00 am

проф. митко цветков е изверг и престъпник

Мнение от nikolai_zarev »

Не знам дали има добри уролози в България, но със сигурност проф. Митко Цветков е демон в бяла престилка.
При мен, а както чета и на много други места той УМИШЛЕННО ПОСТАВЯ ФАЛШИВА ДИАГНОЗА простатит за да вземе пари.При мен ми постави диагноза простатит "без да имам симптоми за това заболяване-по късно установих на ехограф че простатата ми е чиста и не уголемена" и ми предложи 10-дневно лечение чрез електрофореза. Започна процедурите БЕЗ ДА Е ИЗЧАКАЛ КАКВИТО И ДА БИЛО ИЗСЛЕДВАНИЯ !!!
Още на третата процедура започнах да изпитвам странни болки и го помолих да ме прегледа. Той ме прегледа и УМИШЛЕННО СКРИ ЧЕ БЛАГОДАРЕНИЕ НА НЕГОВИТЕ ПРОЦЕДУРИ започнаха да ми излизат хрнии. На 6-тата процедура болките вече бяха доста силни. Освен това ми натресе някаква инфекция която вече няколко месеца не мога да излекувам. Преди това не съм имал инфекции защото съм изследван многократно. Сестрата не си слага ръкавици и преди манипулациите мие мръсни парцали на една мивка която прилича на клозет и пуши цигари по време на процедурите. Мисля че заразяването е умишленно за да ме превърне във вечен клиент !!! В следствие на херниите претъпях 2 операции. Преди посещението си при него никога не съм имал подобни опаквания. Ако някой иска да бъде осакатен като мен нека отиде при проф. Митко Цветков. Въпросният "професор" кара пациентите да го чакат по 3 часа !!! Не издава касови бележки и работи незаконно !!!Той е престъпник, който е готов да осакати човек само и само да му взвеме парите.

Някой беше попиал какво представляват тези процедури които избиват хернии.

1. Те са незаконни. Провеждат се тайно от изверга "проф" митко цветков
2. Пениса се връзва с бинт като се пристяга уретрата.
3. В уретрата се вкарва катерър на дълбочина 10-15 см. като пристегнатата уретра се раздира на пристегнатото място и причинява трайни увреждания и потенциално място за инфекции.
4. През катетъра се вкартва противовъзпалително лекарство "мисля че беше кортизон"
5. Слагат се 2 електрода между краката и корема (точно над пениса)
6. Чрез уред за електролиза през електродите се пуска ел.ток на импулси с честота 1-3Hz. на две серии от по 15 и 20 минути.
7. При електрически импулс коремната стена се стяга много рязко и това повторено многократно е нещо като разбиване с къртач на ингвиналния канал което причинява херния или създава условия за по-късното им развитие.
8. В друго мнение във форума прочетох че тези процедури само замазват временно простатита чрез противовъзпалителното лекарство но не го лекуват и много скоро симптомите на заболяването се възобновяват!

Аз нямах никакви инфекции и диагнозата ми беше преиначена за да се вземат пари !!!
Освен хернии "проф" митко цветков ми натресе и инфекции УМИШЛЕННО за да ме превърне във вечен клиент!!!
Заключена