здравни осигуровки на студенти

Място за отпадък
Заключена
Неврие
Мнения: 5
Регистриран на: Пон Апр 05, 2010 8:18 pm

здравни осигуровки на студенти

Мнение от Неврие »

Здравейте на всички !
Имам голям проблем със здравните в университета ,който следвам!
как да ви обесня накратко незнам,но знам че всеки си гони интересите!
Студентка съм първа година... в началото на записването трябва да се попълват документи за здравните както си е редно,НО при моито попълване и не само на мен ами и др колеги се оплакват,самия формуляр е измислен по много прост начин че се обърква човек или разбира грешно! сега ако ви обясня много дълго ще стане! и разбира се при предаване на попълнени документи, трябва - уж са длъжни да проверят и да пипат кое как сме попълнили,но това при някои се пропуска!
ТА почнал е университета по погрешка да плаща моите осигуровки и после е прекъснал! става въпрос за 5 месечен период вече! видях цялата олелия когато ходих на лекър за направление и не ми беше отпуснато!-логично!
А беше спешно и трябваше да платим от джоба си към 200лв за прегледи кадето казаха че нищо ми нямало-но това е др!
после майка отиде говори с тях аааабеее дълга и широка
НАКрАТКО ПИТАм НЕЗАВИСИмО ОТ ГрЕШКИТЕ ДАлИ ТЕХНИ ИлИ мОИ КАК ДА ГИ ПлАТИм ТЕЗИ ОСИГУрОВКИ ЗАЩОТО ТрЯбВА ДА ХОДЯ НА лЕКЪрИ А НЕ СЪм мИлИОНЕр!!!! В НАП ОТКАЗАХА ДА ГИ ПлАТИм НИЕ ыВ УНИВЕрСИТЕТА ВИКАТ ВИЕ ТрЯбВА ДА ПлАТИТЕ????? А ТАм бАВЯТ НЕЩАТА ВСЕ НЕЩО ИЗмИСлЯТ ыВСЕ мИ ВИКАТ ЕлА ДрУГАТА СЕДмИцА!!!!!!!!!!!!!!! много съм притеснена а имам основателна причина да се оправят! само дето нито ние може да платим нито те плащат :((((((((([/b]
ptomoff
Site Admin
Мнения: 746
Регистриран на: Сря Мар 22, 2006 9:45 pm

Мнение от ptomoff »

хайде малко по-сериозно. Какви са тия редуващи се големи и малки букви?
Заключена