До fotografa и Bulgaricus

Място за отпадък
Заключена
MR
Мнения: 3
Регистриран на: Пон Дек 07, 2009 10:07 am
Местоположение: Sofia

До fotografa и Bulgaricus

Мнение от MR »

Оказва се значи, че Булгарикос съвсем не е този хуманист, за който се представя - PayPal и предварителна уговорка за заплащане?!
Ех, Булгарикос, защо направо не си дойдеш в Булгаристан или да си смениш ника на Вулгарикос.
И няма какво да обясняваш колко време ти отнема да отговориш и как струвало пари, аман от печалбари и то от най-страшните - "Лекари" и др. "Медицински работници".

А Фотографа да не остане по назад и той, веднага да похвали "колегата".
Фотографче - като си лекар знаеш ли каква е вероятността да се разболееш от рак на белия дроб след 15/20 години пушене ако ги спреш и ако не ги спреш? А? Няма що - велик си, че си казал на пациент да спре пиенето или пушенето или яденето ... Велик си!
Bulgaricus
Мнения: 2423
Регистриран на: Пон Ное 05, 2007 4:16 pm
Местоположение: Германия

Мнение от Bulgaricus »

@MR


Въпрос от MR:


Здравей!
Имам един въпрос - колко би ми струвало поставяне на диагноза в Германия, има ли начин да се изследвам там, тук съм осигурена /от 15 години/, но от 3 години и повече ходя по мъките, не могат да ми поставят диагноза, лекари са ми казвали, че ме лекуват симптоманично /вкл. 3 операции с пълна упойка!/. Пон Дек 07, 2009 11:32 amОтговор от Булгарикус:


Зависи за коя болест става дума и какви изследвания ще се правят. Няма някаква обща тарифа. Пишете във форума и ми пратете линк. Пон Дек 07, 2009 11:43 am

Всъщност няма смисъл да Ви отговарям, можех и да Ви изтрия съобщението, но не знам какво си въобразявате и къде си мислите, че се намирате?!

Аз си мисля, че се намирам в свободна социална икономическа среда и че е възможно извън моите 2163 безплатни мнения в този форум да има потребност за запитвания и извън него, за които ясно съм написал какви са условията. Между другото тези запитвания досега са 0.8 промила (по-малко от 1 промил) от всички запитвания и средствата (20 Евро...) се внасят като дарение и постъпват във фонд за квалификация на български лекари по наша програма, но това нито Ви е работа, нито Ви интересува.

Не ми е ясно и Вие каква безплатна услуга извършвате в обществото, в което живеете, за която системно не получавате заплащане?

Хайде, да ни направите услугата да си изкарвате фрустрацията от заболяването си в някой друг форум!
MR
Мнения: 3
Регистриран на: Пон Дек 07, 2009 10:07 am
Местоположение: Sofia

Мнение от MR »

Съобщението, което сте копирали съм го написала преди да прочета поста ви за "тарифите", така че ... аз не ви питам вие колко искате за подобна услуга.

И между другото - факта, как веднага вадите лични до вас съобщения и ги поствате във форума говори що за човек сте ...

Мисля за диагностициране в чужбина именно защото тук се натъквам само на такива като вас.

Що се отнася за думите ви - още едно потвърждение колко нагли и мислещи се за богоизбрани са повечето медицински лица, а пък вие даже още не сте станал лекар, сега следвате ... Не ми се мисли какво чудо ще сте след това ...
Bulgaricus
Мнения: 2423
Регистриран на: Пон Ное 05, 2007 4:16 pm
Местоположение: Германия

Мнение от Bulgaricus »

Госпожо Р.,

консултациите не ги давам аз лично, а професори по медицина във Федералната Република, когато пристигнат документите от България. Сметката, която идва от тях се препраща директно на пациентите, без % за когото и да било, освен за болницата.

Тогава, когато лично препращам информация по вече поставена диагноза, както става във форума я давам от официална база данни, до която достъп имат само лекари и парамедици и понеже различни езици говоря, мога да я чета от източника, което повечето пациенти не могат.

Това Ваше поведение само в Б-я го има... Не стига, че някой се ангажира, че отговаря, ами и когато всеки си има някакво особено желание иска да му е без пари помощта и си мисли, че някой му е длъжен. Аз нямам задължение към Вас, Вие нямате към мен, моите условия са прозрачни и написани и като не Ви харесва, отидете при някой, който сутрин си купува хлебче с Вашата "хуманност" да Ви помогне! Или има за лекарите бензин за колите им в замяна на хуманност, учебници за детето му в замяна на хуманност или хуманност към него самия?!

На мен ми е писнало от кухи фрази, като че ли една трудова група е задължена да прави нещо, което нито една друга група не иска да прави. И Вашият отговор щеше да е като на всички други - хем безплатен, хем конкретен и име на някой, който щеше да Ви консултира заболяването. Не мога да разбера какво искате и защо от мен, който с тези пари нищо общо няма, освен, че предава сметката на пациента?!
ptomoff
Site Admin
Мнения: 746
Регистриран на: Сря Мар 22, 2006 9:45 pm

Мнение от ptomoff »

MR е банната във форума.
Заключена