Проблем с корема

Място за отпадък
Заключена
ПЛАМЕНА
Мнения: 5
Регистриран на: Чет Окт 08, 2009 4:52 pm

Проблем с корема

Мнение от ПЛАМЕНА »

Здравейте!На 33г съм ,тегло 62кг.ръст 160 см.От известно време имам болки в областта около пъпа или долу в дясно.Преди време съм ходила на лекар поради същия проблем и ми откриха колит.Сега обаче не ми минават болките и забелязвам понякога в изпражненията слуз.Ходих при личната лекарка и тя ми предписа Спазмомен и Иберогаст но от тях нямам подобрение.Спазвам някаква диета .Въпроса ми е имам ли основание да се безпокоя и трябва ли да си направя други изследвания.Правени са ми кръвни изследвания преди месец които са в норма и ехограф на който ми откриха три камъка в жлъчката с размери 13,11,1о мм,но жлъчни кризи не съм получавала досега.Искам да кажа още че имам лека депресия и тревожност.
Docky
Мнения: 8
Регистриран на: Чет Окт 08, 2009 5:18 pm

Мнение от Docky »

За колита само предположение ли е,или ти правиха ректоскопия,или пък просто са те туширали ? Също така как усещаш корема,остър ли е или спокоен ? Отделно едни левкоцити са задължителни,така че първо от тях започни,за да може да се игнорират дадени диагнози.При жлъчните кризи болката може и да е проводна,така че тези коремни болки може да не са случайни.
ПЛАМЕНА
Мнения: 5
Регистриран на: Чет Окт 08, 2009 4:52 pm

ОТГОВОР

Мнение от ПЛАМЕНА »

ХОДИХ НА ГАСТРОЕНТЕРИОЛОГ И ТОЙ МИ ПОСТАВИ ДИАГНАЗАТА КОЛИТ.НЕ СА МИ ПРАВИЛИ РЕКТОСКОПИЯ ,А САМО ТУШИРАНЕ.КОРЕМА ГО ЧУВСТВАМ НА МОМЕНТИ СПОКОЕН,НО ПОНЯКОГА Е ПОДУТ.
Millena
Мнения: 11
Регистриран на: Чет Мар 26, 2009 9:35 am
Местоположение: Габрово

Мнение от Millena »

Забележете от кои храни се дразни стомаха Ви и ги избягвайте. Наистина сега е сезона, но избягвайте например грозде и други плодове.
Сутрин на гладно чаша топла вода или чай от лайка.
ПЛАМЕНА
Мнения: 5
Регистриран на: Чет Окт 08, 2009 4:52 pm

ОТГОВОР

Мнение от ПЛАМЕНА »

БЛАГОДАРЯ ВИ! ИСКАМ ДА ПОПИТАМ ОЩЕ НЕЩО,ЛИЧНАТА ЛЕКАРКА МИ ИЗПИСА И ФАМОТИДИН МЕДИКА И МИ КАЗА ДА ГО ВЗЕМАМ ПРИ НУЖДА,НО АЗ МИСЛЕХ ЧЕ Е ЗАРАДИ ЖЛЪЧКАТА.КОГА И ПРИ КАКВИ СИМПТОМИ МОГА ДА ВЗЕМАМ ТОВА ЛЕКАРСТВО?
ptomoff
Site Admin
Мнения: 746
Регистриран на: Сря Мар 22, 2006 9:45 pm

Мнение от ptomoff »

ПЛАМЕНА, писането САМО с големи букви е забраненно и се счита за викане. Считайте го като предупреждение.
Заключена