Егология

Хомеопатия, ирисова диагностика, арома-лечение, рейки и всичко останало, което не ползва методите на конвенционалната медицина. Лечението чрез алтернативна медицина не може да замени посещението при личния Ви лекар!

Модератор: Bulgaricus

Отговори
valko
Мнения: 3
Регистриран на: Пет Яну 15, 2010 4:19 pm

Егология

Мнение от valko »

Център Егология работи от 1988г. под различна форма, без промяна на дейността си в зависимост от обществената нагласа към материята. Регистрирани са над 5000 случая на успешна помощ при различни човешки проблеми. Не малка част от тях са документирани във видео мнения.
От началната страница на сайта за Егология

Документирани случаи на човешки проблеми, решени с успех в център ‘ЕГОЛОГИЯ’

Агресия
Аденом на хипофизата
Аневризъм
Акне
Алергии
Алопеция
Анемия
Анорексия
Аритмия
Артрит
Артроза
Астигматизъм
Безсъние
Безплодие
Болки в гърба
Болки в коленете
Болки в кръста
Болки в рамото
Болки в ставите
Брадавици
Бучки
Бъбречни камъни
Бъбречни кисти
Бъбречни проблеми
Високо кръвно
Витилиго
Възстановяване след фрактура
Възпалено тъпанче
Възстановен глас
Гастрит
Гинекологични проблеми
Главоболие
Глаукома
Гуша
Далекогледство
Депресия
Дермитомиозит
Дискова херния
Дископатия
Екзема
Емоционални проблеми
Жлъчни проблеми
Забавено развитие
Заекване
Изоставане в растежа
Изпотяване
Инсулинома
Инсулт
Инфаркт
Камъни в жлъчка
Кисти на костта
Кисти в яйчниците
Кокоши трън
Коксартроза
Колит
Косопад
Кръвна захар – баланс
Късогледство при деца
Късогледство
Левкемия – ремисиране
Лесна умора
Маниакална депресия
Мастопатия
Мелена
Мигрена
Миома
Множествена склероза
Нарушено оросяване
Невродермит
Неврози
Невропатии
Невървеж
Некроза
Нехочкинов синдром
Нормализиране тегло
Нощно напикаване
Обриви
Опоро-двигателни проблеми
Оросяване
Остеопороза
Отпадналост
Очни проблеми
Паркинсон
Панкреатит
Пародонтоза
Плексит
Подагра
Полипи
Помощ при нисък ръст
Припадъци
Проблеми в общуването
Проблеми с кръвно
Проблеми с ученето
Простатит
Псориазис
Пъпки
Радикулит
Разширени вени
Ретинопатия
Самота
Световъртеж
Семейни проблеми
Синузит
Следоперативно възстановяване
Стерилитет
Стомашни проблеми
Страхова невроза
Тахикардия
Тиреотоксикоза
Тромбофлебит
Ушни проблеми
Фациалис
Фиброаденом
Фисура
Хашимото
Хемороиди
Хормонален дисбаланс
Шипове
Язва


Тази резултати са постигнати благодарение на новата наука Егология, която се бори срещу мисловните вируси и помага на човек да ги игнорира. Техният външноизразен белег е петно/а на тила, най-често червено/и на цвят. Ето и най-общо разграничението между отделните нива на зараза от мисловните вируси:

При Първо ниво те са малки, капковидни, почти незабележими. То е така нареченото "кавгаджийско ниво", преобладават емоционални проблеми.. Ако се чувствате безпричинно нервен, напрегнат, ако всички Ви дразнят, навярно на тила Ви вече има петно от Първо ниво.

На Второ ниво петната са малко по-наситени, леко разпръснати - като пръски червено мастило. То е така наречения "бизнесразрушител". Всичко върви наопаки - с каквото и да се захванеш, не успяваш. Хората в такива ситуации обикновено казват: "Направена ми е магия!".

Трето ниво е отговорно за пороците на човека. Тук са алкохолиците, комарджиите, наркоманите, пушачите... Порокът става център на вселената, изпълва живота, довежда до пълно деградиране на личността. Засегнатите от това ниво за нищо на света не се съгласяват да бъдат лекувани. Обикновено заради тях идват близките им. Резултатите са бавни и много трудни.

Четвърто ниво е най-опасното. Петното е огромно. Протича много сложен процес, клетките буквално са претъпкани с парахормонална маса. Има сериозни заболявания, цели органи са излезли от строя, а други са с променени функции. В такива случаи е задължително и лекарско наблюдение.
От сайта за Егология


Няма да публикувам линк към този сайт за да не се счита това за нарушаване на правилата. Онези от вас, които имат интерес към написаното и искат да
знаят повече, могат лесно да го намерят. В сайта можете да гледате и част от резултатите, които хора са споделили, под формата на видеоматериали.
jasi
Мнения: 99
Регистриран на: Пет Окт 31, 2008 3:42 pm

Мнение от jasi »

А колко са регистрираните случай на Неуспешна помощ с методите използвани от егологията ?
Някои от изброените от вас симптоми и диагнози изискват неотложно лечние ,в медицинско заведение !
Леко казано е безотговорно да твърдите , че може да помогнете при всички изброени състояния :!:
valko
Мнения: 3
Регистриран на: Пет Яну 15, 2010 4:19 pm

Мнение от valko »

Здравейте,
Оставам с впечатлението, че не сте разгледал/а нито първия, нито втория сайт за Егология. Ето какво е записано за четвърто ниво на СЕС:


За съжаление, приятели, има и едно много неприятно ниво – Четвърто. Хората, поразени от това ниво, вече са с многобройни хронични оплаквания. Много често те са преминали през другите нива, но понякога тези неща стават инцидентно. Инцидентните форми обикновено са свързани с катастрофи, неприятни случки на трудови злополуки – въобще проблеми, които идват, когато човек е в цветущо здраве.

По принцип Четвърто ниво на СЕС показва единствено и само променена структура на клетъчната маса.

Петното е огромно, вижда се във всеки момент. Има случаи, когато човек се ражда с това ниво. Тогава организмът се бори, бори се наистина, но в един момент /на базата на застаряването на клетките, натрупването на годините/, започва и проблемът. Проблем, който всички познаваме като хронични заболявания. Почти винаги тези заболявания се атакуват медикаментозно. Понякога /само след употреба на лекарствата/,се случва характерният белег да изчезне.

Така че, наблюдавайте го, когато провеждате някаква терапия, за да имате възможността да се уверите дали структурата на клетъчната ви маса е в нормална кондиция. А на практика това означава, че след третиране с медикаменти, човек просто е игнорирал фактора “променена структура на клетъчната маса”.

Има случаи в практиката , когато при Четвърто ниво, след оперативна намеса /особено в случаите на миома/, петното почти изчезва. Но първопричината остава!

От тази гледна точка, трябва да се атакува двустранно.

Атаката в посока Четвърто ниво на СЕС трябва да бъде съчетана с лекарска помощ!
Ето и част от точка 4 от раздел 'Контакти':

В същото време, когато има здравословни проблеми, контактът с лекарите е задължителна величина! Лекарите са тези, които лекуват, а това, което прави Димитър Захариев, е да премахва Синдрома на емоционалния срив.

Съчетани, двете неща водят до резултатите, към които всички се стремим - сравнително добро здравословно състояние и душевен комфорт.Също така можете да изгледате колкото пожелаете видеомнения от качените на сайта над 460 ( общият им брой е по-голям, доколкото знам над 860 ) за да получите някаква обща представа за резултатите и практиката на Димитър Захариев.
valko
Мнения: 3
Регистриран на: Пет Яну 15, 2010 4:19 pm

Мнение от valko »

Новият Завет трябва да е Боговдъхновен и следователно да съдържа истината. Христос е казал 'Аз съм Пътят, и Истината, и Живота'. Нека всеки чете тази книга според себе си, своята гледна точка, своя мироглед.
Ето мненито на Димитър Захариев за Христос. Вероятно не всички тук гледат предаването на сайта за Егология и по тази причина са пропуснали какво е казал Димитър Захариев. Затова вероятно е не само редно а и задължително да напиша тези неща, за да се знаят и да не бъдат забравени. Мога да обобщя така неговото виждане (вероятно не точните му думи, но в общи линии смисъла)-
Някои казват Божи Син. А дали е било така? Съвсем земен човек си е бил. Имал си е и любовница, знаете за жената, която му е мила краката с косите си, дъщеря (деца). Помагал е на хората понякога с добра дума, понякога с ръцете си. И те са го следвали на базата на кредит на доверие. След смъртта му някои хора са се подриграли и са създали условия за създаване на цялата тази администрация. А той наистина е обичал хората.
За кръста - според него това е средство за мъчение, на което е разпънат Христос и Дева Мария би си помислила, че който го носи, не обича сина и точно по тази причина.
По отношение на Църквата (говори като цяло без да разграничава деноминации), неговото мнение е негативно бих казал. Казвал е, че има и светци като отец Иван, втори, трети, пети. Казвал е и че познава свещеници, които са се родили богове.
Относно вероучението, мнението му е негативно.

Тъй като основната религия в България е Православието а и по други причини, нека да знаете тези неща. Нека според вашия ум и вътрешно усещане да осмислите всичко това.
fotografa
Мнения: 1327
Регистриран на: Чет Мар 23, 2006 7:36 pm

Мнение от fotografa »

Аз моля да се напише и за исляма и другите религии. Те също много помагат. Зависи просто човек от коя религия е.
Отговори